diumenge, 6 de maig del 2012

Ensopegada del SÈNIOR "A, que es deixa tres punts (5-1) a la pista del Penya Esplugues

AE Penya Esplugues - CFS Molins 99: 5-1
Pas enrera del Sènior "A" en les seves aspiracions de pujar de categoria. Partit molt espès el jugat pels molinencs aquesta tarda de dissabte a Esplugues. En cap moment s'han sentit còmodes damunt la pista i s'han vist sorpresos per un equip local molt ordenat i molt encertat. Avui no hi ha hagut manera de fer un joc fluid, trenant jugades llargues que posessin en perill al conjunt local, que sense demostrar una gran tècnica individual, han teixit un joc que ha fet impossible als nostres treure alguna cosa positiva. Només en algun moment molt concret hem pogut trenar alguna jugada amb perill, que s'ha vist anul.lada per l'encert del porter local. En el minut 3, els locals han obert el marcador amb un fort cacau que ha entrat per l'escaire esquerra de la porteria del Rafa. El 2-0 ha arribat en el minut 12. Malgrat aquests dos gols, els locals tampoc havien tingut masses ocasions per marcar, però han estat molt encertats. En el minut 14, en Jesús escurçava distàncies en el marcador i feia posar als nois d'en Víctor Medina una altra vegada en el partit. La jugada del gol molinenc ha estat una bona combinació entre l'Ivan i el Coco, que ha finalitzat perfectament en Jesús. La primera part ha acabat amb un doble penal en contra, que el jugador local ha errat. Les espases quedaven enlaire per la segona part. Era d'esperar que només jugant una mica millor els nostres es podrien endur els tres punts, però res d'això ha passat i la segona part ha continuat amb el mateix tarannà que la primera. El joc era poc fluid i costava molt arribar a crear perill. En el minut 3, els de l'Esplugues han fet el 3-1 i en el minut 10, el 4-1. No es veia que els nostres poguéssin capgirar el marcador, però sempre hi havia l'esperança de que ens tornéssim a posar dins del partit, però aquest canvi de rumb en el partit no ha arribat. Faltant 8 minuts, hem començat a jugar de cinc, però no hem tingut gens de fortuna i no hem pogut marcar cap gol, cosa que si han pogut fer els locals, tancant el marcador amb un contundent i dolorós 5-1. Ara cal aixecar l'ànim i seguir treballant, que encara queden 4 partits per jugar i encara està tot per decidir. MOLTS ÀNIMS EQUIP !!!
Han jugat: Rafa, Ruben, Borja, Àlex, Isaac, Ivan, Coco, Jesús (1 gol), Paco, Víctor S., i Víctor G.