diumenge, 19 de setembre del 2010

Bons resultats pels dos SÉNIORS

Ahir dissabte a La Sínia es van disputar partits amistosos per continuar amb la preparació de la temporada. Aquests en són els resultats.

SÉNIOR A: CFS Molins 99 - Prosperitat - 3-3
Partit molt igualat contra un equip d'una categoria superior on van haver-hi alternances continues al marcador. Els nostres van marcar primer i ho va fer Borja després d'un ràpid contraatac. El Prosperitat, però, va aconseguir donar la volta al marcador i va ser en Joan Torelló qui va empatar a dos després d'una bona jugada personal. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona part van haver-hi opcions per als dos equips, però va ser el Prosperitat qui es va tornar a avançar al marcador. Finalment, els nostres van acabar els últims minuts jugant de cinc i va ser llavors quan Joan Baqués "Coco" va fer el definitiu empat a tres després que l'equip hagués mogut la pilota amb força criteri.

SÉNIOR B: CFS Molins 99 - San Lorenzo - 5-3
El partit va tenir dues parts diferenciades: la primera, que va ser bastant igualada i que va acabar amb empat a dos i la segona que va ser per als nostres, que gràcies a una plantilla molt àmplia van poder destacar-se en el marcador i aconseguir la victòria final contra un equip que aquest any jugarà a la mateixa categoria.

JUVENIL FEMENÍ: CFS Molins 99 - Abrera - 1-2
Primera derrota de la pretemporada i partit bastant fluixet. Als primers minuts de partit les nostres van dominar movent bastant bé la pilota i creant alguna ocasió, però amb el pas dels minuts es va apagar poc a poc el bon joc. L'Abrera es va avançar al marcador en una jugada on les jugadores del CFS Molins 99 no es van col.locar bé i van deixar rematar a una rival tota sola davant de porteria.
A la segona part les nostres van empatar als tres segons d'haver començat gràcies a una jugada assajada en la qual una jugadora visitant es va fer el gol en pròpia porta a l'hora d'intentar evitar la rematada d'una jugadora molinenca. Els minuts anaven passant i a les nostres els costava crear, tot i que van tenir alguna ocasió. L'1-2 per l'Abrera va arribar després d'un rebot en el que Jessica va rebutjar la pilota amb tanta mala sort que va tocar a una jugadora de l'Abrera i va entrar a porteria. El gol va fer mal a les nostres i ja no van aconseguir igualar el partit.