diumenge, 19 de setembre del 2010

El CADET guanya el Torneig de Sant Andreu i l'INFANTIL queda segon.

> L'equip CADET del CFS Molins99 ha quedat CAMPIÓ del Torneig de Sant Andreu de la Barca, al derrotar per 2-1 a l'equip amfitrió. L'equip avui no ha estat tan encertat com ahir dissabte, però ha lluitat molt i fruit d'aquesta lluita ha arribat la victòria. El primer gol l'ha fet l'Adrià Soto, al minut 2 de la primera part, després d'una gran passada de l'Ot. El Sant Andreu ha empatat al minut 7 de la segona. Faltant menys d'un minut per acabar el partit, l'Isaac ha desfet l'empat en un llançament magistral de falta.
Moltes felicitats !

> L'equip INFANTIL ha fet un gran partit, però no ha pogut superar al Sant Andreu, que ha estat més encertat de cara a porteria. El partit ha acabat en derrota per 4-1.
Al final, el SOTSCAMPIONAT ha estat el premi a un cap de setmana de bon futbol sala.