diumenge, 26 de setembre del 2010

Les noies del JUVENIL perden 3-2, al darrer segon a Sant Esteve Sesrovires

> JUVENIL Femení: FS Sant Esteve Sesrovires - CFS Molins99 - 3-2
Mala sort de les nostres noies, que perden a l'últim segon de partit.
El CFS Molins ha jugat només amb un canvi i una jugadora com a portera, encara així, han plantat cara. A la primera part, després de robar la pilota al mig del camp, la Clara Docón ha encarat a la portera i ha definit davant la seva sortida, marcant el 0-1.
A les noies els hi ha costat molt trobar el seu lloc, s'han contagiat del joc lent del Sesrovires i el físic poc a poc es notava.
A la segona part el Sesrovires ha empatat (1-1) el partit al poc de començar. Després de rebre aquest gol, les nostres han intentat jugar millor i arribar a la porteria contraria, però ha estat el Sant Esteve qui ha marcat el segon, avançant-se 2-1 al marcador.
Gràcies a aquest gol el Molins ha despertat, ha tocat i s'ha mogut molt més que durant tot el partit i, ha estat així, quan Clara Docón ha fet el segon gol (2-2), després de regatejar a la portera i marcar a plaer. L'empat ha donat ales al Molins, malgrat tenir a la Laura lesionada a la banqueta durant els darrers 7minuts. La mala sort ha jugat una mala passada a les noies, quan al darrer segon del partit, el Sesrovires xuta una falta, rebota a una jugadora i entra a la porteria.

- Han jugat: Gisela Flores, Laura Oliva, Marina Docón, Clara Docón(2 gols), Jessica Muñoz i Clara Bordoy.