dissabte, 18 de setembre del 2010

Matí de futbol sala a Gelida

Aquest matí de dissabte, tres equips del nostre club han jugat partits amistosos a Gelida.
Cròniques del nostre corresponsal a Gelida, Carles Oller.

> INFANTIL "B": Gelida - CFS Molins99 - 7-1
Primera part molt igualada on els dos equips han pressionat molt. El Gelida ha començat marcant l'1-0 i el 2-0. Després d'una jugada de lluita entre els Pau dels dos equips, ha estat el del Molins que ha marcat el 2-1. Amb aquest resultat s'ha arribat a la mitja part. A la segona, el Gelida ha estat molt superior.
Pel MOLINS han jugat: Marcel F. (p), Marcel S., Roger, Alejandro, Jaume, Oriol, David, Pau i Gerard.

> ALEVÍ "B": Gelida - CFS Molins99 - 2-2
Una part per a cada equip. En la 1a, el Molins ha dominat en joc i ocasions. Fruit d'aquest domini ha arribat el 0-1, obra d'en Nil. Als 3 minuts de la segona part, en Javi ha marcat el 0-2. A partir d'aquell moment, el Gelida ha començat a dominar el partit. L'empat a 2 no ha arribat fins a cinc minuts pel final. Qualsevol dels dos equips ha pogut guanyar perquè hi ha hagut oportunitats pels dos. Per joc, el Molins ha sigut superior, però les ganes que hi han posat els de Gelida els ha fet mereixedors de l'empat.
Pel Molins han jugat: Alex Marin (p), Nil (1 gol), Jaume, Albert P., Alex Moreno, Javi Marin (1 gol), Sergi, David M., Pau i Felip L.

> BENJAMÍ "A": Gelida - CFS Molins99 - 19-1
El Molins ha jugat sense porter i això s'ha notat en el marcador. En la primera part no hi ha hagut història (12-0). En la segona part, els nostres han lluitat molt. De ben segur que ben aviat arribaran els fruits d'aquest esforç.
Pel Molins han jugat: Arnau, Eva, Albert, Joan, Laura, Miquel (1 gol), Alex M., Alex L., Joel i Mario.