dilluns, 27 de setembre del 2010

Injusta derrota del JUVENIL (3-2) a la pista del Prosperitat

> JUVENIL: FS Prosperitat - CFS Molins99 - 3-2
Segueix la pretemporada del Juvenil. Aquest cap de setmana s'ha jugat a la pista del Prosperitat. Primera part dominada clarament pel Molins99, en la qual va fer una forta pressió durant els primers 10 minuts i va fer grans jugades d'estrategia. Malauradament els gols no van arribar, tot i tenir moltes ocasions i estavellar tres pilotes al pal. I ja se sap, tantes ocasions fallades, passen factura i així va ser, en l'única arribada de perill del Prosperitat i després d'una errada defensiva i una mica de fortuna, arriba el seu primer gol (1-0).
Només començar la segona part, el Molins torna amb les piles posades, i en Christian d'un fort xut des de fora l'àrea aconsegueix l'empat merescut (1-1). Seguidament i amb una forta pressió de nou, l'Enric Moya roba una pilota i fa una correguda de les seves per la banda, i d'una forta passada al segon pal, apareix en Ferran, que des del terra marca un gran gol (1-2). A partir d'aquí el Prosperitat comença a prémer l'accelerador i empata el partit (2-2). A pocs minuts del final, i després d'una passada per sobre de la nostra defensa adelantada, arriba el 3-2. En resum un partit, en el qual el Prosperitat va tenir 4 ocasions clares de gol i on el Molins99 en va tenir moltíssimes més, però no las va saber materialitzar en gol. Tot i això estem molt contents pel treball i l'esforç realitzat pels jugadors.
- Van jugar: Gonza (p), Ferran (1 gol), Sergio, Jordi, Adrià, Cristian (1 gol), David i Enric.