dissabte, 25 de setembre del 2010

L'ALEVí "D" fa un bon partit, però perd a Cornellà

> ALEVÍ "D": FS Cornellà - CFS Molins99 - 4-2
Per ser el primer partit de la temporada i comptant que més de la meitat del nostre planter no ha jugat mai un partit, no ha estat gens malament! Els nostres jugadors han començat molt adormits, especialment durant els primers 6 minuts del 1er quart, on hem encaixat 3 gols per errors de marcatge. Però, a partir d'aquí, ens hem posat les piles i el partit ha estat molt igualat fins al seu acabament. Després de rebre el 3-0, hem dut a terme una tasca defensiva molt bona, on pràcticament tothom defensava el seu i ajudava als altres en els contraatacs rivals. Ha sigut així com, durant la majoria del partit, els nostres porters no han tingut massa feina i cada cop fèiem més ocasions, de manera que el partit semblava molt més anivellat. Al segon quart ha arribat el primer gol pels nostres, quan en Roger Junoy ha convertit un penal que en Mateo ha provocat, quan encarava sol el porter (3-1). Al tercer quart, l'Arnau Gil aprofitava un rebot d'una bona jugada, i feia el 3-2, amb el porter a terra. A partir d'aquí, hem vist la remuntada aprop, i hem fet vàries ocasions per a aconseguir-ho, però no hem pogut gaudir de l'encert que de ben segur més endavant tindrem. Finalment, fruit d'un moment de distracció, al darrer quart, i faltant 3 minuts pel final, el Cornellà ha tret ràpid de banda, i han xutat a porteria sense que hàgim pogut reaccionar, i posaven al marcador el resultat definitiu de 4-2, un resultat que fins l'últim segon hem intentat escurçar.
Molts ànims per a tots, ja que us heu esforçat molt i, sense adonar-vos, heu millorat una miqueta durant el transcurs del partit.
Han jugat: Marcos, Albert, Enric, Arnau (1 gol), Arturo, Roger (1 gol), Pau i Mateo.
No han pogut jugar l'Eric, el Pol i el Ferran, ja que es troben una mica malalts. Desitgem que es recuperin aviat.
A les acaballes del partit, l'Aleví D ha batut el rècord nacional en "temps de dutxa", marcant un temps de 8 minuts en canviar-se! Moltes Felicitats!