diumenge, 26 de setembre del 2010

El SÈNIOR "A" guanya 3-4 a Sant Esteve Sesrovires

> SÈNIOR "A": FS Sant Esteve Sesrovires - CFS Molins99 - 3-4
Partit molt complert el del nostre Sènior "A" aquesta nit a Sant Esteve Sesrovires. L'equip d'en Victor Medina s'ha mostrat molt eficaç i seriós contra un equip de Preferent. Avui s'ha demostrat que tenim un equip amb molts recursos. Teníem tres baixes importants (Jesús, Jorge i Ruben), però això no s'ha notat en la pista i avui s'ha pogut comprovar que tenim porters, tanques, ales i pivots i per tant tenim equip. A la primera part el domini ha estat pràcticament total dels nostres, on tots han fet un gran partit. El 0-1 l'ha marcat en Pepo, al minut 4, xutant amb l'esquerra, a la dreta del porter, després d'una gran assistència d'en Sergi. En ple festival dels nostres, al minut 12, en Borja culmina amb el 0-2 una gran jugada col.lectiva amb en Paco i en Coco.
La segona part ha començat amb molta pressió i domini per part dels locals, però en Tore s'ha escapat tot sol i ha marcat el 0-3, davant la sortida desesperada del porter. Al minut 12 d'aquesta segona part, els locals han marcat l'1-3. Dos minuts més tard, en Paco ha fet l'1-4, en el llançament d'una falta, de jugada estudiada, que ha sortit a la perfecció. A falta de 4 minuts, el Sant Esteve ha marcat el 2-4 i un minut més tard, han fet el definitiu 3-4, de llançament des dels 10 metres. Hem jugat molt bé en defensa, també en atac i fins i tot hem pogut provar el jugar de cinc.
- Han jugat: Victor Gonzàlez (p), Rafa (p), Victor Sanmartin (p), Sergi, Borja (1 gol), Josep (1 gol), Joan Torelló (1 gol), Joan Baqués, Paco (1 gol), Manolo i Albert.