dissabte, 18 de setembre del 2010

L'INFANTIL i el CADET arriben a la FINAL del Torneig de Sant Andreu

Aquest cap de setmana s'està disputant el Torneig de Sant Andreu de la Barca, amb la participació dels nostres INFANTILS i CADETS. Els dos han arribat a la gran Final de demà diumenge.

> CADET:
El Cadet segueix sense perdre els seus partits de pretemporada. Porta 4 victòries i un empat. Hi ha equip per somniar. Els jugadors ho estan posant molt difícil al Ruben (entrenador) a l'hora de decidir qui ha de jugar, perquè tots ho estan fent molt bé.
Han jugat: Jordi (p), Marc Montaño, Manel, Arnau Molins, Arnau Cabedo, Isaac, Alejandro, Ot, Raul, Pau, Guillem, Adrià Vàzquez, Adrià Soto, Marc Antoni, Ivan, Sergio i Magí.
- 1r partit: Corbera - CFS Molins99 - 1-3
Els gols els han marcat en Magí, en Guillem i en Marc Montaño. Partit dominat clarament pels nostres.
- 2n partit: Montserrat-Monistrol - CFS Molins99 - 0-3
Els gols els han marcat l'Arnau Cabedo, l'Isaac i l'Ot. Partit molt ben jugat pels nostres. El Monistrol ha de donar gràcies per no haver-se emportat una golejada molt més important.
- 3r partit: Sant Andreu de la Barca - CFS Molins99 - 3-3
Els gols els han marcat l'Arnau Molins, l'Ot i l'Adrià Soto. Partit jugat amb una gran intensitat i molta emoció fins el final. A falta d'un parell de segons per acabar el partit hem tingut una gran oportunitat per guanyar.
En els tres partits cal destacar l'espectacular actuació del nostre porter Jordi Riera, que amb les seves grans aturades ha contribuit molt positivament als bons resultats del nostre Cadet.
Com a primers de Grup, hem passat a la Gran Final, que jugarem demà diumenge, a les 11:00, contra el Sant Andreu de la Barca.

> INFANTIL:
- 1r partit: Sant Andreu de la Barca - CFS Molins99 - 6-1
El Sant Andreu ha estat clarament superior.
- 2n partit: Montserrat-Monistrol - CFS Molins99 - 5-6
Bon partit dels nostres Infantils. El resultat ajustat no reflecteix el nostre domini.
La FINAL de demà diumenge, la jugaran el CFS Molins99 i el Sant Andreu de la B., a les 10:00.

> JUVENIL:
També a Sant Andreu de la Barca, el nostre equip JUVENIL jugarà demà diumenge, a les 12:00, un partit amistós contra l'equip local.
Molta sort a tots !