dissabte, 25 de setembre del 2010

Victòria de l'ALEVÍ "B" i empats de l'INFANTIL "A" i SÈNIOR "B", aquest matí al Poliesportiu Municipal

Aquest matí de dissabte, al Poliesportiu Municipal, hi ha hagut un triple enfrontament dels nostres contra el FS Gelida:
> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - FS Gelida - 7-3
Domini total dels nostres que han deixat un marcador clar de 7-3.
- Àrbitre: Borja.

> INFANTIL "A": CFS Molins 99 - FS Gelida - 3-3
Primera part (2-0) pel Molins i segona pel Gelida. Gran primera part dels nostres, que han pogut sentenciar, però han donat aire al Gelida que s'ha pogut emportar el partit a la segona part. Després del que s'ha vist a la pista, l'empat és just.
- Han jugat: Marcel (p), Oscar Carrasco (p), Laura, Miquel (1 gol), Jordi, Arnau, Oscar Bonilla, Oscar Quesada, Bernat Ferrés (1 gol), Bernat Hernàndez (1 gol) i Ferran.

> SÈNIOR "B": CFS Molins99 - FS Gelida - 2-2
Partit molt intens per part dels dos equips. Ha començat molt fort el Gelida que s'ha avançat dues vegades, fent el 0-2 al marcador. Abans d'acabar la primera part (minut 21), l'Àlex feia l'1-2, amb un gol marca de la casa. La segona part ha començat amb el gol de l'Aniol (minut 3) que ha posat l'empat al marcador, que ja no es mouria. A la segona part, els nostres han tingut més oportunitats que el Gelida, però el porter visitant ha fet un gran partit, aturant pilotes molt compromeses.
Per part dels nostres, s'han vist detalls molt interessants, que ens fa ser optimistes de cara a la temporada, però cal vigilar molt algunes distraccions defensives, que ens poden costar molt car.
En definitiva, bon assaig contra un equip molt competitiu.
- Han jugat: Josep (p), Jordi Bosoms, Jordi Sànchez, Ruben, Aniol (1 gol), Marc, Àlex (1 gol), Carles, Mario, Dídac i Xavi.
- Àrbitre: Jordi Jimènez Martín.