Primera foto del JUVENIL amb les dues darreres incorporacions, en Marc Montaño i l'Arnau Molins. Pista de Castellbisbal.

> El SÈNIOR "A" segueix colíder, al vèncer aquesta tarda al Collbató per 7-2.
> El JUVENIL Masculí apallissa al Castellbisbal per 0-7.
> El BENJAMÍ "B" segueix fort i guanya el seu segon partit per 1-2.

> SÈNIOR "A": CFS Molins99 - Palson Collbató - 7-2

> SÈNIOR "B": CFS Ciutat de Berga - CFS Molins99 - 1-0

> JUVENIL Masc: CFS Castellbisbal - CFS Molins99 - 0-7
Victòria molt clara del Juvenil aquesta tarda a Castellbisbal. L'equip local no ha pogut fer res davant del domini aclaparador dels nois de l'Uri i en Jordi. Des del primer instant hem sortit a pressionar i el Castellbisbal no podia sortir de la seva àrea. La primera part ha acabat amb un 0-2, amb gols del Sergio i de l'Adrià Español.
La segona ha començat igual que la primera, amb el Castellbisbal tancat al darrera i els nostres pressionant amunt. Els locals no han pogut aguantar la nostra pressió i han anat encaixant gols amb una certa facilitat. En Marc ha marcat el 0-3, en David el 0-4, l'Enric el 0-5 i en Jordi ha tancat el marcador amb dos gols més, deixant el definitiu 0-7 en el marcador.
- Han jugat: Gonza (p), Sergio (1 gol), David (1 gol), Cristian, Adrià Espanyol (1 gol), Enric Moya (1 gol), Jordi Dòlera (2 gols), Marc Montaño (1 gol) i Arnau Molins.
"Crònica de Jaume Molins".

> JUVENIL Fem: IES Manuel Blancafort - CFS Molins99 - 4-0

> CADET "A": CFS Molins99 - FS Montbui - 2-4
La primera part ha acabat 0-2.
- Han jugat: Jordi (p), Alejandro (1 gol), Ot (1 gol), Isaac, Manel, Raul i Marc Antoni.
> CADET "B": FS Corbera - CFS Molins99 - 9-2

> INFANTIL "A": CFS Molins99 - FS Sant Just - 4-6
Un mal començament ha marcat el partit d’avui a la Sínia. Els nostres han començat una mica espessos en idees i el Sant Just amb un jugadors que eren més grans i més ràpids que els nostres han començat molt forts.
Prova d’això es que en el minut 7 de la primera part ja anàvem 0-3 al seu favor. Aleshores hem començat la reacció. En el minut 8 en una jugada de les que es treballen en els entrenaments, en Bernat ha fet una passada per sobre dels defensors aprofitada per l’Arnau que ha guanyat molt bé a la defensa i d’un fort xut enganxat al pal ha marcat l'1-3.
Dos minuts més tard, en un altre jugada d’estratègia, en un fora de banda com si fos un corner, en Ferran ha engaltat un altre xut que s’ha colat enganxat al pal esquerra de la porteria del Sant Just. Era el 2-3 i tornàvem a estar en el partit.
Cap al 20 de la primera, en Òscar Bonilla ha posat emoció i esperança per la segona part marcant el 3-3 en una jugada dins de l’àrea del Sant Just. L’alegria però ha durat ben poc ja que en el minut 22, el Sant Just ha tornat a marcar. Amb 3-4 ha acabat la primera part.
La segona part ha començat amb més igualtat. El Molins movia la pilota molt bé i el Sant Just ens esperava al seu camp. Això ha estat aixì fins al minut 12 de la segona part en que una errada defensiva ens han tornat a marcar. Era el 3-5 i l’equip ja s’ha desinflat una mica. Sis minuts més tard, en el 18, ens han tornat a marcar en un robatori de pilota al mig del camp, en que els nostres no s’han replegat amb la velocitat que calia. Era el 3-6.
Quan ja semblava que el partit acabaria amb aquest resultat, en Bernat s’ha inventat una gran jugada, en que després d’haver robat la pilota al mig del camp, ha fet un gol de bandera a l'empalar des d'uns 10 metres un fort cacau, que s’ha colat pel bell mig de la porteria, establint el definitiu 4-6.
Ha estat un mal partit, en que s’han pagat cars els errors en defensa, i en que l’ànsia per marcar ha pogut més que el cap fred a l'hora de defensar. Caldrà seguir treballant per millorar aquest aspecte del joc.
- Han jugat: Marcel, Bernat, Miquel, Ferran i Laura (5 inicial), Arnau, Quim, Òscar Bonilla i Oriol.
- Han fet els Gols: Ferran Pellicer (1), Bernat Hernández (1), Arnau Muñoz (1) i Òscar Bonilla (1).
"Crònica de Xavier Oliva"
> INFANTIL "B": CN Caldes - CFS Molins99 - 6-3

> ALEVÍ "A": Acció Sant Martí - CFS Molins99 - 8-1
Primera derrota de la segona volta contra l'Acció Sant Martí. En la meva modesta opinió vam veure un equip que a nivell individual no considero que sigui molt superior al nostre, però com a conjunt demostra un joc de gran disciplina d'equip. Cada jugador sap perfectament com moure's en atac i defensa i els jugadors potser menys hàbils són compensats pel joc de conjunt. En la primera part el resultat va ser 4-1. L'únic gol va ser marcat a la fi del primer temps per en Joan Fradera, en un robatori de la pilota en el mig camp, on amb gran rapidesa individual va superar defensors i col·locà un tret creuat fora de l'abast del porter. La segona part vam rebre 4 gols més, amb un resultat final de 8-1. Resumint, el partit no va ser d’ un gran domini de l'Acció Sant Martí però va saber aprofitar els nostres moments de debilitat, aconseguint dos o tres gols seguits en cada part. Els nostres van saber defensar i atacar amb bon joc però sense fortuna.