divendres, 11 de febrer del 2011

Victòries a domicili dels dos Sènior i resultats diversos dels equips de base

Apassionant dissabte amb 13 partits dels nostres equips, on només ha descansat el Juvenil Masculí. Vuit dels partits s'han jugat a casa i cinc fora de Molins.

> SÈNIOR "A": FS Sant Sadurní - CFS Molins99 "A" - 1-7

> SÈNIOR "B": CP Ordal - CFS Molins99 -
3-4

> JUVENIL FEM.: CEFS Rubí - CFS Molins99 -
5-4

> CADET "A": Futsal Cervelló - CFS Molins99 -
4-3

> CADET "B": CFS Molins99 - AE IES Martí Dot -
0-10

> INFANTIL "A": CE Jesús-Maria - CFS Molins99 - 3-3

Igualtat avui al partit que hem jugat a la pista del Jesús María de Barcelona.
El partit ha començat amb un intercanvi de jugades d’atac en la que hem xutat un parell de vegades a porta i que el Jesús María ha tingut 2 jugades molt ben neutralitzades pel nostre porter en Marc Forés.
Al minut 4 de la primera part, en una jugada per la dreta de la Laura, ha finalitzat amb un xut ras que ha entrat ajustat al 1er pal, establint el 0-1.
A partir del gol hem entrat en una fase de partit en que els nostres, han volgut anar a marcar un segon gol i el Jesús María muntava uns contra-atacs força perillosos. En aquesta fase hem xutat a porta en moltes ocasions però la mala sort i el porter contrari han desfet el perill que el Molins duia a la porteria contraria.
Cap al minut 14 de la primera, en un corner a favor nostre, el Jesús María ha robat la pilota i en la contra següent ha establert el 1-1.
En el minut 21 després de una falta, l’hi ha arribat la pilota a l’Arnau, que d’un xut fort i ras des de lluny ha marcat l'1-2
En la represa el Molins ha començat atacant molt bé. Hem tingut un munt d’ocasions de gol però un cop i una altre hem topat contra la defensa i sobre tot el porter contrari.
En el minut 8 de la segona després d’un xut des l’esquerra d’en Bernat, en Ferran ben col·locat al segon pal ha marcat l'1-3.
En aquest punt el Jesús María ha arriscat i ha tret el seu porter per jugar de 5. No podem dir que això hagi decantat el partit, sobre tot perquè no han marcat jugant d’aquesta manera, però els nostres no han pogut aprofitar cap contra en aquesta fase. El 2-3 l’han marcat en el 18 de la segona, en una jugada de contraatac en que hi ha hagut un munt de rebots, i que han acabat en gol. 4 minuts més tard, en una jugada de sortida de pilota, ens l’han robat i han establert el 3-3 que ha resultat definitiu.
Ha estat una llàstima ja que a 6 minuts del final teníem un avantatge de 2 gols que quasi sempre ha de ser definitiu, excepte avui és clar.
- Han jugat: Marc Forés, Bernat, Miquel Navarro, Laura i Òscar Bonilla (5 inicial),Òscar Carrasco, Arnau Muñoz, Quim Valldaura, Ferran Pellicer i Jordi Lucas.
- Han fet els Gols: Ferran Pellicer(1), Laura Oliva (1) i Arnau Muñoz (1).

"Crònica de Xavier Oliva"

> INFANTIL "B": CFS Molins99 - UE Manlleu - 3-3

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - UE Manlleu - 13-1
Després de finalitzar aquesta setmana la primera volta del nostre grup, amb victòria del CFS Molins 99 per 2 a 12 en el partit ajornat a casa del Montmeló A.E., afrontem el primer partit de la segona volta contra el Manlleu Unió Esportiva, que va presentar un equip ordenat amb bona distribució de joc i pressió en tot el camp. El CFS Molins 99 va saber evitar la pressió inicial i movent-se amb rapidesa, l'equip va començar a jugar, tallant els atacs del Manlleu Unió Esportiva amb un treball en defensa que amb prou feines va deixar xutar a porta, movent-se a l'espai amb rapidesa i control, va crear jugades d'atac de gran precisió, buscant els rebuigs i tancant els espais. En fi, que vam gaudir d'un bon partit on es va veure una millora del treball en atac, defensa i rapidesa de l'equip que va acabar amb victòria del CFS Molins 99 per 13 a 1.
Felicitats i confiança en el proper partit, que juguem contra els segons classificats, en lliga i copa catalana, ànims, "Podem!!!"

"Crònica d'en Quim"

> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - Gelida Industrial - 2-4
Primer partit de la segona volta. A la primera part anava dominant el Molins 99. Els nostres han sortit a jugar una mica confiats de que el partit el tindriem guanyat, però han hagut que lluitar molt. Han fet uns bons atacs, arribant a la porteria contrària, però només ens han entrat dos gols. Hem tingut moltes més oportunitats de gol, però no hem aconseguit que arribessin a entrar. A la segona part han lluitat molt més els de Gelida, amb bones jugades d'atac que han acabat en gol. Els nostres han fet el que han pogut. Ànims Aleví B i a seguir lluitant amb força. Endavant MOLINS99.
- Han jugat: Albert Pagès (1gol) , Àlex Moreno (1gol), Saroj, Sergi, Nil, Pau, Ferran, Javi, Àlex Marin (porter).
"Crònica de Vicky Martí"

> ALEVÍ "C": CFS Molins99 - CEIP Isidre Martí - 1-9

> ALEVÍ "D": CFS Molins99 - AE Mediterrània
- 3-7

> BENJAMÍ "A": CFS Molins99 - SAFA Cornellà -
SUSPÈS

> BENJAMÍ "B": CFS Molins99 - Escola Joan Maragall - 8-2