dissabte, 12 de febrer del 2011

Partidàs del CADET a Cervelló, però perd per 4-3

Aquest matí a Cervelló es donaven tots els ingredients per veure un gran partit. Per una part, un magnífic poliesportiu i per un altre costat, dos grans equips. Podem afirmar que es tracta d'un gran clàssic, o millor dit, d'un "derbi". El Cadet del CFS Molins99 jugava a la pista del líder Futsal Cervelló. que fins ara només havia perdut un partit, el que va jugar a Molins en la primera jornada. A més les graderies estaven plenes de públic que animava als dos equips. Després de molts partits, en Ruben podia disposar de tot el seu arsenal i les perspectives eren d'allò més optimistes.
El partit ha començat amb un Molins molt concentrat i atent. Fruit d'aquesta concentració, al minut 1, l'Alejandro ha tret de banda, ha passat la pilota al Marc Montaño i aquest a l'Ot, que ha fet pujar el 0-1 al marcador. Un parell de minuts més tard, l'Alejandro ha pogut marcar el segon gol, però la pilota ha anat al pal. Al minut 4 ha arribat le 0-2, en una gran jugada per la dreta de l'Arnau Molins, que des de la seva pista ha arribat fins a la ratlla de fons i quan tothom pensava que centraria al segon pal, ha col.locat suaument la pilota entre el porter i el pal. Només havíen passat 4 minuts i els molinencs mostraven el que eren capaços de fer. Mentrestant, el Cervelló no afluixava i en un parel d'ocasions ha posat a prova al Jordi, que ha fet dues gans aturades. El Cervelló només es mostrava perillós al contraatac. Al minut 7, el jugador nº10 del Cervelló ha fet l'1-2 amb un fort xut des de fora de l'àrea i un parell de minuts més tard ha arribat l'empat a 2, en una jugada de contraatac. El Molins no ha afluixat i en una jugada pel centre, l'Arnau la passada al Marc Antoni, que des de fora de l'àrea ha clavat un fort xut que ha suposat el 2-3 al marcador.
La segona part ha començat amb un joc molt igualat, on el líder ha jugat les seves cartes i ha seguit mostrant-se perillós al contraatac. Els nostres anaven tocant la pilota, intentant dominar el partit, però sense tenir masses ocasions clares. No ha estat fins al minut 18 que ha arribat l'empat a 3, quan en una badada de la nostra defensa, el capità del Cervelló, tot sol al segon pal, ha marcat a plaer. Molt valent, en Ruben ha manat jugar de cinc, però no hi ha hagut sort, ja que el Cervelló ha defensat molt ordenadament. A 4 minuts del final ha arribat el definitiu 4-3, en un llançament de falta, que no hem pogut tapar prou bé. Amb molta valentia, hem seguit jugant de cinc, però ja no hi ha hagut més temps per treure un resultat positiu.
Malgrat el resultat, hem de sentir-nos orgullosos pel gran partit que han fet els nostres. S'hi han deixat la pell !
Comentari apart mereix la pèssima actuació de l'àrbitre, que potser no ha influit en el resultat, però no ha ajudat gens ni mica al gran espectacle que s'ha viscut a la pista. Un dia parlarem dels àrbitres i sobretot de la Federació d'àrbitres.
Un darrer comentari sobre el poliesportiu de Cervelló. Allà, un bon arquitecte ha projectat un magnífic poliesportiu pel poble. En canvi a Molins, un arquitecte normalet va projectar un gimnàs per una escola (La Sínia). Penso que no cal afegir cap altre comentari. Senyors de l'Ajuntament de Molins de Rei, sabeu quina és la diferència de cost entre una obra i una altra ?
- Han jugat: Jordi (p), Marc Montaño, Arnau Molins (1 gol), Ot (1 gol), Alejandro, Marc Antoni (1 gol), Isaac, Manel, Arnau Cabedo, Raul i Javi (p).