diumenge, 20 de febrer del 2011

El SÈNIOR "B" es deixa el liderat a la pista del Berga, al perdre per 1-0.

El Sènior "B" aquest matí al poliesportiu de Berga.

No ha pogut ser. El nostre Sènior "B" ha perdut per 1-0 aquest matí de diumenge a la pista del Berga, fins ara segon classificat. Amb aquesta derrota, ara són els del Berguedà els nous líders, per un punt. Com sempre, els nostres ho han donat tot al damunt de la pista, però per primera vegada aquest any, no han pogut marcar cap gol. Davant han tingut un gran equip, que ha jugat molt ordenadament, dirigits pel seu capità (nº9).
Des del principi, el Ciutat de Berga s'ha mostrat molt segur en defensa i no deixava cap espai als nostres. La primera part ha acabat amb empat a zero. A la segona, els nostres han sortit més agresius i han posat a prova diverses vegades al porter local, però no han estat massa encertats. Quan semblava que el partit acabaria en empat a zero, al minut 20 de la segona part, ha arribat una desgraciada jugada per la dreta de l'atac, en que el jugador nº6 dels locals ha fet una centrada-xut que desafortunadament en Ruben s'ha ficat dintre de la seva porteria, sense que en Josep pogués fer res per evitar el gol. Poc abans d'acabar el partit, en Ruben ha estat expulsat.
Tot just acaba de començar la segona volta i queden encara molts partits i de ben segur que el Berga punxarà i nosaltres ens en podrem aprofitar. Endavant equip !
- Han jugat: Josep (p), Carles, Àlex, Fran, Jordi Sanchez, Jordi Busom, Ruben, Guillem i Aniol.