dissabte, 26 de febrer del 2011

Més derrotes que victòries, en els partits dels nostres equips.

Una setmana més els nostres Sèniors caminen decidits a pujar de categoria. No podem dir el mateix dels altres equips, ja que només el Juvenil Femení i l'Aleví "C" han resolt amb victòria els seus partits.

> SÈNIOR "A": CFS Sant Boi - CFS Molins99 - 2-6

> SÈNIOR "B": CE Abrera - CFS Molins99 - 4-8

> JUVENIL Masc: CE Aleña - CFS Molins99 - 8-1
Segona desfeta del Juvenil aquesta setmana. Una primera part molt igualada en que els locals han sabut aprofitar millor les oportunitats que han tingut. Al final d'aquesta part hi ha hagut una jugada que podia haver canviat el rumb del partit: l'àrbitre havia d'haver expulsat el porter local, quan aquest ha aturat fora de l'àrea, amb les mans, una pilota que havia xutat en Sergio i que entrava dins de la porteria. Era una ocasió manifesta de gol i el porter havia tocat la pilota amb les mans fora de la seva àrea i per tant expulsió. L'àrbitre ha fet veure que no ho veia. Al final del partit, uns espectadors locals, que estaven molt col.locats per poder veure aquesta jugada, han dit que era clarament fora de l'àrea.
La segona part ha estat dominada clarament pels locals i el seu porter ha aturat molt bé les poques i clares oportunitats que hem tingut. L'únic gol del nostre equip l'ha marcat en Jordi, en el minut 17 de la segona part, quan ha xutat des de la dreta i un jugador local ha desviat la pilota dins de la seva porteria.
- Han jugat: Gonza (p), Sergio, Cristian, Enric, Arnau Molins, Adrià, Jordi (1 gol) i Marc Montaño.
"Crònica de Jaume Molins"

> JUVENIL Fem.: CFS Castellbisbal - CFS Molins99 - 0-3

> CADET "A": Penya Esplugues - CFS Molins99 - 5-2

> CADET "B": Los del Atlas - CFS Molins99 - 9-1

> INFANTIL "A": Penya Esplugues - CFS Molins99 - 6-3
De nou un mal començament ha tornat a marcar el partit d’avui, davant de l'AE Penya Esplugues, a la pista de Can Vidalet.
Últimament sembla que el nostre infantil surt una mica fluix a l'inici dels partits i avui en tres jugades ràpides en contraatacs el Penya Esplugues ha marcat 3 gols només sortir. Era el minut 6 de la primera part i ja anàvem perdent 3-0. En Jorge ha demanat temps mort, per tal de endreçar una mica les idees i aleshores els nostres han començat a jugar com saben.
En el minut 13 de la primera, en una jugada de murri l’Arnau s’ha avançat al porter amb un salt i ha marcat el 3-1. Nomes un minut més tard el mateix Arnau, en una jugada d’estratègia, ha engaltat un xut des de lluny que ha entrat pel mig de la porteria.
En aquest minuts els nostres han dominat bé el joc de pilota, tot i la pressió que feia el Penya Esplugues des de molt amunt, quasi en la nostra àrea.
En el minut 24 en una pilota robada en camp contrari, l’Arnau s’ha fet amb una bola prop de l’àrea i ha marcat el 3-3. Quan ja semblava que la primera part s’acabaria així, el Penya Esplugues ha marcat el 4-3 en un contraatac molt ràpid.
El nostre infantil ha començat la segona part amb un joc i una intensitat molt bones; tant que en els 7 primers minuts de la mateixa hem tingut 3 o 4 ocasions per marcar; però no ho hem fet. Hem perdonat i això es paga.
El Penya Esplugues però si que ho ha fet. En els minuts 7 i 10 han marcat de nou. Dos gols, que al final han establert el resultat definitiu en un 6-3.
Pel joc desenvolupat i pel bé que ens desfèiem de la seva pressió, crec que haguéssim merescut un resultat millor però, sens dubte els tres gols inicials ens han fet molt mal i han permès al Penya Esplugues encarar el joc amb tranquil·litat. Tranquil·litat que nosaltres fa setmanes que no tenim.
- Han jugat: Òscar Carrasco, Bernat, Miquel, Ferran i Laura (5 inicial), Arnau, Jordi, Quim, Òscar Bonilla, Marcel i Òscar Quesada
- Han fet els Gols: Arnau Muñoz (3)

"Crònica de Xavier Oliva"

> INFANTIL "B": Axa Sant Cugat - CFS Molins99 - 11-4

> ALEVÍ "A": Olímpic Floresta - CFS Molins99 - 3-2
Gran partit amb un ambient tibant on s'enfrontaven dos equips amb una gran rivalitat. El partit va començar malament, amb un gol de l'Olímpic molt primerenc, posant el marcador 1-0, però.. el nostre equip no va oferir debilitat i en una jugada ràpida per la banda, Joan Arrieta conduint la pilota amb rapidesa i una bona col·locació de Ferran Carrasco en el segon pal, va donar el dubte suficient al porter per disparar un xut al pal curt posant l'1-1 al marcador. Com sempre la mala sort va aparèixer i en una falta sense perill aparent, tocà la pilota en el travesser amb tan mala fortuna, que, en perdre la pilota de vista, rebotà en l'esquena del porter i va anotar el 2-1. El segon temps va continuar el joc amb la mateixa intensitat de jugades per part dels dos equips, quan, fruit de la pressió es recuperava la pilota i sortint molt atent, Ferran Carrasco va col·locar un passi en el segon pal, on seguint la jugada i ben col·locat Miquel Flores, rematava el 2 -2. Però...poc durà l'alegria ja que, en un fora de banda discutit per un de les tantes “fallades” de l'àrbitre, amb picardia un jugador del Olímpic es desmarcà discretament i traient ràpid guanyant l'esquena va ser impossible atrapar-ho, amb el que connectà el 3-2 definitiu.
Vam viure un partit intens, on els nostres van jugar bé, on potser vam merèixer com a mínim empatar i amb una mica de fortuna i més coordinació en atac haguéssim creat mes oportunitats per guanyar la trobada.