diumenge, 27 de febrer del 2011

El SÈNIOR "A" arrasa el Sant Boi, guanyant per 2-6 i el SÈNIOR "B" es retroba amb la victòria (4-8) a Abrera

Un altre magnífic cap de setmana pels nostres equips Sènior, que pas a pas van acostant-se al seu objectiu de canviar de categoria.

> SÈNIOR "A": CFS Sant Boi - CFS Molins99 - 2-6
Avui diumenge, el nostre sènior ha aconseguit imposar-se a la pista del sempre difícil Sant Boi, que no s’ha deixat torçar fins al tram final del partit.
Era un dia complicat, tant per l’horari com per la pressió , ja que els nostres rivals directes per l’ascens havien guanyat els seus partits. Així doncs estàvem obligats a guanyar per seguir al cap de munt de la classificació.
El partit no ha pogut començar pitjor pels nostres interessos, ja que el Sant Boi s’ha adelantat aprofitant-se del nostre inici ensopit. Lluny d’enfonsar-se, els molinencs s’han anat fent amb el joc i poc a poc han anat arribant les ocasions. Així doncs, fruit d’una pilota recuperada pels molinencs, ha arribat el primer gol de Jorge Rubio. Amb l’empat al marcador i un Sant Boi ultra tancat en defensa, el Molins s’ha dedicat a tocar i tocar , fins que ha arribat el segon gol, obra d’Alex Ajo.
Així hem arribat al descans, 1 a 2, partit avorrit, i en definitiva bon resultat.
La segona part però ha estat una altre història, ja que els jugadors d'en Medina, han desplegat un gran joc i s’han imposat de forma contundent, primer amb un gol de Sergi, i acte seguit amb un gol de Jorge després d’una bona combinació d’atac.
Amb el 2 a 4 , el Sant Boi ha aconseguit retallar distàncies, amb un gol en pròpia de Ruben, però altre cop el Molins ha imposat el seu joc i s’ha distanciat amb dos gols finals d'en Manolo.
Setmana de descans, i ha esperar la visita del Milenium d'aqui a dues setmanes
- Han jugat; Jorge (1 gol) , Borja, Josep, Sergi (1 gol), Àlex (1 gol), Manolo (2 gols), Ruben, Ivan, i els portes Victor G, i Rafa.
- Entrenador; Victor Medina
- Delegats: Juan San Martin i Jesús González.

"Crònica de Josep Canals"

> SÈNIOR "B": AE Abrera - CFS Molins99 - 4-8
Recordo que quan era petit, s'explicava un conte on hi havia una "bèstia" que només menjava i dormia. El problema era que només menjava persones i els habitants del poble no podien fer soroll ni molestar a la "bèstia" perquè aquesta es despertava i es menjava algun vilatà. El mateix passa amb el nostre SÈNIOR "B", però encara pitjor pels nostres adversaris, ja que nosaltres tenim dues "bèsties". Si algú gosa despertar a les nostres dues "bèsties" ho paga molt car. Avui l'Abrera s'ha atrevit a anar per davant del marcador durant tota la primera part (1-0, 2-0, 2-1, 3-1 i 3-2), però a la segona ha hagut d'abaixar el cap i rendir-se davant l'evidència de les bèsties, que elles dues han fet 7 dels 8 gols dels molinencs.
Malgrat el resultat de la primera part, la veritat és que el domini ha estat aclaparador dels nostres, que han arribat a tenir fins a 10 còrners a favor i moltes ocasions desbaratades davant del porter local, que ho aturava tot. Al minut 12, els nostres perdien per 2-0. L'Àlex ha escurçat distàncies fent el 2-1 en el minut 20. Un minut més tard, l'Abrera ha marcat el 3-1, però l'Àlex no ha permès que arribés la mitja part amb dos gols per sota en el marcador i ha marcat el 3-2 al límit del temps reglamentari.
A la segona, tot ha estat més fàcil i les "bèsties" no han perdonat més i s'han cruspit els locals. Així ha arribat el 3-3, en el primer minut, obra de l'Àlex i el 3-4, marcat per en Jordi Sanchez, en el minut 2. L'Abrera encara ha donat signes d'una possible recuperació, fent l'empat a 4, però tot ha estat un miratge i la piconadora molinenca anava fent estralls en la defensa local. Així han anat arribant la resta de gols. En Carles ha marcat tres gols seguits en els minuts 14, 17 i 20, establint el 4-7 en el marcador i l'Àlex ha arrodonit la matinal fent el definitiu 4-8, faltant un minut per acabar el patiment dels d'Abrera.
- Han jugat: Adrià González "Gonza" (p), Carles (3 gols), Aniol, Jordi Busom, Guillem, Jordi Sanchez (1 gol), Fran i Àlex (4 gols).