dissabte, 19 de febrer del 2011

La Sínia vibra amb una nova victòria del SÈNIOR "A" per 7-2 contra el Collbató.

Al final del match, els molinencs celebren la victòria.

Una vegada més, la "grada jove" dels "Boixos99" ha posat color i alegria al partit. Aquí els podem veure amb el mosaic en que han rebut als nostres jugadors.

En una Sínia una altra vegada plena de públic, hem viscut una nova exhibició del nostre SÈNIOR "A", que s'ha desfet amb molta facilitat del Collbató, un rival directe en la lluita per aconseguir l'ascens a Preferent. El Molins99 ha fet un excel.lent partit i han fet gaudir d'allò més al públic amb jugades de gran qualitat. Recordem que el Collbató era l'únic equip que ens havia guanyat fins ara. Avui, malgrat el seu joc brut i provocador, els hem escombrat de la pista. Ells no volien jugar i han tornat cap a casa amb el cabàs ple. Com deia en Jorge Rubio al final del partit "molts partits com el d'avui i valdria més deixar de jugar". En Jorge feia referència al joc brut i poc esportiu dels de Collbató. Ens podem sentir molt orgullosos de que en el nostre club no hi ha cap jugador com els de Collbató. S'hauria d'organitzar una lliga especial per aquest tipus de clubs que no són cap exemple pels esportistes més joves. Alguns sembla que es deixen el cervell al vestuari i surten com folls a la pista.
Deixem la brutícia i comentem una mica el partit, que des del primer minut hem sortit a guanyar-lo. Prova d'això ha estat la primera "gardela" de l'Àlex que ha entrat com una exhalació dintre de la porteria forastera. Era l'1-0. El domini dels molinencs era aclaparador, jugant pressionant amunt i no deixant al rival que controlés la pilota en cap moment. De totes maneres, el 2-0 no ha arribat fins el minut 16, quan en Ruben ha fet una gran passada al Borja, que no ha perdonat davant la sortida del porter. Un minut més tard, l'Ivan ha robat una pilota prop de l'àrea contrària i ha marcat el 3-0, que feia pensar en una nova golejada dels nostres. Poc abans d'acabar aquesta primera part, el Collbató escurçava distàncies en el marcador al fer el 3-1, des dels 10 metres.
La segona ha començat amb les mateixes ganes dels d'en Victor Medina, que als 15 segons ja feien el 4-1, obra una altra vegada de l'Ivan Rodríguez. L'Àlex repetia al minut 6 i feia el 5-1. El joc el seguia fent el Molins, mentre el Collbató es dedicava a fer qualsevol cosa menys jugar a futbol sala. Al minut 14, en Manolo s'unia al festival i marcava el 6-1. Un minut més tard, els visitants han fet el 6-2 i en el minut 17, en Manolo marcava el definitiu 7-2, des dels 10 metres. Els molinencs han tingut un parell d'ocasions més per marcar, des dels 10 metres, però no hi ha hagut sort. En aquesta segona part, l'àrbitre ha expulsat al nº14 visitant, però s'ha quedat curt, perquè també haurien d'haver anat al carrer, com a mínim el nº7 i el nº2. Ha estat un miracle que ningú no s'hagi lesionat, amb el joc brut dels visitants.
En definitiva, excel.lent partit dels nostres que cada setmana que passa ens fan sentir més com a equip de Preferent.
- Han jugat: Victor Gonzàlez (p), Sergi, Borja (1 gol), Àlex (2 gols), Josep, Jorge, Manolo (2 gols), Ruben, Paco, Ivan (2 gols), Joan i Victor Sanmartín.
> VALORACIÓ:
- Victor Gonzàlez: Segur i ben col.locat. En tot moment s'ha mostrat molt segur i ha donat tranquilitat als companys.
- Sergi: Una roca. Infranquejable en defensa i perillós en atac.
- Borja: Tot terreny. S'ha deixat la pell a la pista i no ha deixat cap pilota per perduda.
- Àlex: Artista. Ha mimat la pilota com ha volgut. Ens ha regalat dos golassos.
- Josep: Tot coratge. Representa l'esperit de lluita del nostre club.
- Jorge: Astut. Sap llegir el partit com ningú i la seva veterania val molts quirats.
- Paco: Una esquerra divina. Cap aquí, cap allà, mareja al contrari com vol.
- Ruben: Intel.ligent. En tot moment sap col.locar-se en la millor posició per rebre o donar pilotes d'or.
- Manolo: Golejador. El Manolo que coneixem ha tornat.
- Ivan: Ben tornat. Dos gols que serveixen per oblidar els llargs mesos sense poder jugar. Estem tots molt contents de tornar a veure jugar al gran Ivan.
- Joan: el gran Capità. Ens alegrem de la seva tornada a les pistes, després d'unes setmanes en blanc. Necessitarem la teva força i coratge per aconseguir la nostra fita.
- Victor Sanmartín: Segur i director. Des de la porteria no para de donar ordres als seus companys.
- Rafa: avui no ha jugat, però des de la banqueta, en tot moment ha donat suport als seus companys.
- Jesús: malgrat la lesió que no et deixa jugar, segueixes sent un gran puntal de l'equip. Molts ànims i que et recuperis molt ràpidament.
- Joan Sanmartín: el super-delegat.
- Victor Medina: el catedràtic. Pal de paller al voltant del qual s'està consolidant aquest gran equip.
"Crònica de Jaume Molins".