dissabte, 12 de febrer del 2011

El SÈNIOR "A" guanya fàcilment (1-7) a Sant Sadurní i el SÈNIOR "B" guanya (3-4) a l'Ordal, amb remuntada inclosa.

No hi ha qui aturi als nostres equips sèniors, que segueixen comptant els seus partits en victòries. Més fàcil ha estat pel Sènior "A", que ha superat clarament al Sant Sadurní per 1-7. En canvi, el Sènior "B" ho ha tingut més complicat, amb ball de bastons inclòs, a la pista de l'Ordal, 4rt classificat.

> SÈNIOR "A": FS Sant Sadurní - CFS Molins99 - 1-7
Molt, molt fàcil ho ha tingut el nostre sènior "A" a la pista d'un voluntariós Sant Sadurní, que res no ha pogut fer davant la gran superioritat dels nostres. La primera part ha acabat amb un marcador molt curt de 2-0, pel que s'ha vist al damunt de la pista. El 0-1 l'ha marcat l'Àlex al minut 7, a passada d'en Josep. El Jorge ha fet el 0-2, al minut 13, a passada del Manolo. A la segona part hem estat més encertats davant la porteria local i al minut 1, en Borja ha fet el 0-3, a passada del Ruben. En Jorge ha fet el seu segon gol (0-4), al minut 9, en una jugada al segon pal. El 0-5 l'ha tornat a marcar en Jorge, després d'un teva-meva amb el Manolo. El gol de l'honor local ha arribat al minut 16 de la segona part. En Manolo ha fet l'1-6, d'un fort xut des del damunt de la ratlla de l'àrea i en Ruben ha tancat el marcador, fent el definitiu 1-7, amb un fort xut que ha entrat per l'escaire. En resum podem dir que ha estat un dels partits més fàcils de l'equip d'en Victor Medina, que camina amb pas segur cap a l'ascens.
- Han jugat: Victor Sanmartín, Àlex (1 gol), Borja (1 gol), Ruben (1 gol), Josep, Manolo (1 gol), Sergi, Jorge (3 gols), Paco, Joan, Victor Gonzàlez i Rafa.
"Crònica de Jaume Molins".

> SÈNIOR "B": CP Ordal - CFS Molins99 - 3-4
Partit molt dur el del nostre sènior "B" aquesta tarda a la complicada pista de l'Ordal. No perquè hi hagi hagut moltes faltes, sino perquè l'equip local era molt fort físicament. Aquest Ordal és un equip veterà, amb un excel.lent porter (dels millors que he vist aquesta temporada), que es posiciona molt bé al damunt de la pista i barreja molt bé homes ràpids amb jugadors més "pesats", però bastant tècnics, que saben moure la pilota sense haver de còrrer massa. Per alguna cosa són els quarts classificats. El problema de l'Ordal és que davant han tingut un equip molt jove, que corre, corre i corre, sense donar mai una pilota per perduda. Un equip que té una font ilimitada de recursos i que mai, ni en les situacions més complicades i adverses, dona per perdut res i sap "ressuscitar" quan més mort sembla. Aquest equip és el Sènior "B" del CFS Molins99.
El partit ha començat amb un Ordal decidit a fer mal i en diverses ocasions ha posat a prova la porteria i els reflexos d'en Josep, que ho aturava tot. No ha estat fins al minut 12, que en Fran ha marcat el 0-1, amb un gol marca de la casa, d'un fort xut des de fora de l'àrea. L'alegria ens ha durat només 4 minuts, perquè la força dels locals ha fet que empatessin el partit (1-1) al minut 16. A més, per acabar-ho d'adobar, s'ha lesionat l'Àlex, després d'un fort cop fortuit d'un jugador local. Tot semblava trontollar i els locals ho han aprofitat per posar-se pel davant en el marcador (2-1), en una desgraciada jugada que ens hem marcat nosaltres mateixos. Hem arribat a la mitja part "morts", o així ho pensaven els locals. L'Àlex estava estirat a la banqueta i no podia ni posar el peu al terra del mal que li feia. En Carles Capella (pare) li ha palpat la cama i li ha fet un embenatge que més tard hem pogut comprobar que era "miraculós". Comença la segona part i l'Ordal seguia dominant la situació, però al minut 8 ha despertat la "bèstia" (Àlex), i en una jugada sublim, que no m'atreveixo a descriure, ha marcat l'empat a 2 i ha posat de nou als molinencs en el partit. De totes maneres, els locals seguien en el partit i al minut 10 han marcat el 3-2. En un equip amb recursos hi sol haver més d'una bèstia i així, l'altra bèstia, en Carles, ha marcat un altre golàs al minut 14, que significava l'empat a 3. Sense que els locals poguessin despertar del fort cop, en Ruben ha fet el 3-4, un minut més tard, a l'aprofitar una pilota perduda molt aprop de la porteria local. Tot semblava que al final seria tot més fàcil, però ha arribat la jugada clau que podia haver canviat el rumb del partit: l'Àlex ha fet una falta (normal, de les moltes que hi ha en un partit) i s'ha organitzat un sarau important, on el jugador nº6 de l'Ordal ha agredit per segona vegada al nostre jugador. A la primera part, el mateix jugador ja li havia clavat un cop de puny a l'Àlex, davant la permissivitat de l'àrbitre. El col.legiat ha expulsat a l'Àlex, per segona targeta groga, al Josep, per protestar i al jugador nº6 local per l'agresió. Faltaven 8 minuts i el partit es tornava a posar en marxa amb en Jordi Sanchez de porter i amb només dos jugadors de pista.
Miraculosament, en uns èpics dos minuts, els nostres s'han defensat molt bé i en Jordi ha fet 4 aturades de gran mèrit, com si tota la vida hagués fet de porter. Els nostres han sabut aguantar fins el final i no han deixat que l'Ordal s'emportés el partit. Tret del nº6, bona gent la de l'Ordal.
Amb partits com aquest es demostra si un equip té o no ganes d'aconseguir el campionat i us puc assegurar que aquest equip Sènior "B" no deixarà escapar la oportunitat d'aconseguir-ho. El proper diumenge toca vèncer al Berga, segon classificat.
> Han jugat: Josep, Carles (1 gol), Ruben (1 gol), Jordi Sanchez, Jordi Busom, Àlex (1 gol), Fran (1 gol) i Aniol.
> Valoració:
- Josep: Segur i expulsat. És una assegurança de victòria. Ha donat seguretat als nostres quan els locals han posat setge a la nostra porteria. Ha acabat expulsat.
- Carles: Director d'orquestra. Mai s'amaga. Amb un golàs fantàstic ha posat als nostres en el partit.
- Ruben: Insaciable. Ha corregut com ningú i ha donat caràcter. Ha marcat el gol de la victòria.
- Jordi Sanchez: l'heroi del partit. Després de l'expulsió d'en Josep, sense por s'ha posat la samarreta de porter i amb les seves aturades ha salvat els tres punts. Sant Jordi ha vençut al drac.
- Àlex: la bèstia. A la mitja part no podia posar el peu al terra. Després de l'embenatge miraculós del Carles Capella (pare), ha sortit a menjar-se al contrari i ho ha aconseguit.
- Fran: la roca. Amb la seva força ha posat a ratlla als pesos pesats de l'Ordal. Ha obert la llauna.
- Jordi Busom: l'home de seny. En els moments de més disbauxa, posa ordre i seny a l'equip.
- Aniol: l'arquitecte. Dibuixa amb claredat el partit. La línia recta sempre és la distància més curta entre dos punts.
- Sergi: el professor. Amb la pissarra és un mestre. Sempre que és necessari, recorda als seus "alumnes" els conceptes més importants de la lliçó de cada partit.
"Crònica de Jaume Molins".