dissabte, 5 de març del 2011

Els equips de base segueixen estant de pega i perden els tres partits d'aquest cap de setmana

Cap de setmana de descans de les competicions federades, amb només tres partits dels nostres equips. El quart partit, entre el Benjamí del Molins i l'Antoni Gaudí, no s'ha jugat perquè el contrari no s'ha presentat.

> CADET "B": CFS Molins99 - FS Corbera - 1-3
Bon partit dels nostres, però els pals i el porter contrari han impedit, com a mínim, un empat. La primera part ha acabat en 0-2. La segona ha estat dominada completament pels nostres. En Marc Antoni ha marcat l'1-2, però no hi ha hagut sort i no hem pogut treure cap resultat positiu. El definitiu 1-3 l'han marcat els de Corbera, de falta directa, al darrer minut de partit. L'equip ha jugat molt bé i amb moltes ganes, però no hi ha hagut sort davant de porta.
- Han jugat: Òscar (p), Marc Antoni (1 gol), Arnau Cabedo, Guillem, Pau, Andreu i Magí

> ALEVÍ "A": Natació Sabadell - CFS Molins99 - 7-2

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - Escola Joan Maragall - 5-14