diumenge, 20 de març del 2011

El SÈNIOR "B" guanya a Piera (4-9) i segueix LÍDER

El nostre Sènior "B" segueix líder. Avui diumenge ha guanyat per 4 gols a 9 al FS Piera, últim classificat de la lliga. El partit ha estat un festival de gols, però ha estat el Molins99 qui n'ha fet més, com gairebé sempre.
La primera part ha estat 100% pels nostres joves, s'han avançat en el marcador només començar. El primer gol l'ha fet el nostre capità Carles (14). L'equip ha seguit empenyent i jugant per fer-ne més, però entre algun pal, els rebots i el porter rival ha costat fer-lo. Però el Molins99 és així i en 3 minuts han fet 3 gols. Els han fet l'Àlex (5), el Ruben (11) i el Carles (14). El partit estava control·lat però en una jugada entre rebots l'equip ha rebut un gol i ha marxat amb l'1-4 al descans.
Després d'una primera part tant control·lada, ha vingut el descontrol i amb el descontrol l'espectacle. L'equip local, només començar ha fet el segon gol. Els nostres joves no s'han acoquinat i a la jugada següent els han tornat el gol, posant el 2-5 en el marcador. En plena bogeria golejadora l'equip local ha fet 2 gols molt seguits, amb força sort. Un gol, com va essent habitual, ens l'hem fet nosaltres mateixos. El partit s'ha posat 4-5, però el Molins99, en comptes de recular, ha seguit atacant i a poc a poc han anat caient els gols fins arribar al 4-9. El partit ha tingut de tot, fins i tot, polèmica arbitral. L'àrbitre ha anul.lat 2 gols, ambdós tan clars com legals, un al Carles, que ha fet un hat-trick, i un altre a l'Àlex, que ha fet un doblet. Els altres golejadors de l'equip han estat el Fran, el Guillem i el Jordi Sánchez. Gran partit de tothom avui.
L'últim partit a casa, tot i la victòria, no va deixar gaire bon regust, perquè el partit va ser força dolent, però avui l'equip ha mostrat una cara diferent i ha desplegat un millor joc i millor resultat.
- Han jugat: Josep (nº13); J. Busom (nº2); Fran (nº3, 1 gol); Àlex (nº5, 2 gols); J. Sánchez (nº6, 1 gol); Ruben (nº11, 1 gol); Carles C. (nº14, 3 gols) i Guillem (nº15, 1 gol).