dissabte, 19 de març del 2011

El JUVENIL treu un valuós empat (1-1) a la pista del Gavà, 2n classificat. L'Infantil "A" diu adéu a la Copa, perdent contra el Marfil Santa Coloma.

El Juvenil iniciant una jugada d'atac, aquesta tarda a Gavà.
En David Garcia fa un fort xut des de mitja pista.

Des de la grada, el públic s'ho ha passat molt bé a Gavà, davant del bon joc dels nostres juvenils.
> COPA CATALUNYA:
- INFANTIL "A": CFS Molins 99 - Marfil Sta. Coloma - 0-14
El nostre Infantil no ha pogut fer res contra un equip d'una altra galaxia. Líder indiscutible de la Divisió d'Honor, el Marfil Santa Coloma ha demostrat del que és capaç i no ha donat cap opció als molinencs.
Ara, a la Copa, només ens queda el CADET "A", que en els propers dies jugarà el seu partit de la tercera ronda.

> SÈNIOR "A": Descansa.

> SÈNIOR "B": FS Piera - CFS Molins 99 - 4-9

> JUVENIL Masculí: FS Gavà - CFS Molins 99 - 1-1
Molt bon partit aquesta tarda a Gavà del nostre Juvenil masculí. Des de l'inici del partit ja s'ha vist que els nostres vendrien cara la seva pell. Tot i que el Gavà ha dut el ritme del partit, els jugadors de l'Uri s'han mostrat agressius en tot moment i disposats a complicar la vida als locals. Ha estat un partit de molts pals, cinc pels locals i dos pels molinencs. La primera part ha acabat sense gols, però hi ha hagut vàries ocasions de gol, davant d'una i altre porteria. Tant els locals com nosaltres hem estavellat una pilota al pal i fins i tot, els molinencs hem tingut més oportunitats clares de marcar. A la segona part, el Gavà ha sortit més decidit a endur-se el partit i en els dos primers minuts ha tingut un parell d'ocasions clares. Aquest aparent domini local s'ha vist més clar quan al minut 6 de la segona part, el millor jugador del Gavà, el nº7, ha marcat l'1-0. En aquell moment, a la grada hem pensat que els nostres anirien baixant el seu ritme, però res més lluny de la realitat, com si res no hagués passat, hem començat a dominar la situació del partit. Al minut 9, en Jordi ha marcat un gran gol, després d'una excel.lent jugada de l'Enric. Era l'empat a un i encara quedava molt partit. El Gavà, físicament ha afluixat una mica i els nostres han seguit molt forts al darrera i perillosos al contraatac. Tot i això, el Gavà ha tingut un parell d'ocasions per avançar-se en el marcador. Quan faltaven pocs minuts per acabar el partit, l'Arnau ha tingut a les seves botes la victòria, però una vegada el pal i una altra un jugador local, que ha salvat el gol sota els pals, ho han impedit. Ha estat una llàstima, perquè hagués estat molt bonic guanyar en una pista tan difíci com la del Gavà. Ara no tornarem a jugar fins d'aquí a dues setmanes, perquè el proper cap de setmana toca descansar.
- Han jugat: Gonza (p), David, Sergio, Jordi (1 gol), Cristian, Adrià, Marc, Enric i Arnau.
"Crònica de Jaume Molins"

> JUVENIL Fem: CFS Montbuí - CFS Molins 99 - 1-8

> CADET "A": AE Esquitx - CFS Molins 99 - 2-7

> CADET "B": FS Sant Just - CFS Molins 99 -

> INFANTIL "A": Maristes Sants-Les Corts - CFS Molins 99 - 3-3
Per fi un bon resultat del nostre Infantil "A". Tot i tenir més baixes que mai i dos dels nostres jugadors lesionats, l’equip ha tret les ganes que han mancat últimament i ha fet una segona part amb concentració i lluita
En el minut 4 de la primera, en una jugada de l’Òscar Quesada per la dreta ha acabat amb un xut d’aquest que ha desviat la defensa contrària dins de la porteria. Era el 0-1 hi hem començat bé. Els Maristes han respost aviat amb 2 o 3 contres que el nostre porter, en Marcel, ha aturat amb 3 o 4 aturades de gran mèrit. Per cert, gran partit dels dos porters del CFS Molins 99 que han estat molt sòlids i a bon nivell.
Els Maristes ho han seguit provant però, amb una defensa a mitja pista del Molins, no eren capaços de trenar una jugada sencera d’atac. Les ocasions venien més aviat de contraatacs i ha estat precisament així com, en el minut 12, han marcat l'1-1, en una jugada de contra que ens ha agafat molt embocats a l’atac.
Com ve essent habitual, des ja fa uns quants partits, quan ens fan un gol sembla que els nostres es desanimen una mica, perden la concentració i baixa la capacitat de lluita. Com a conseqüència d’això, ha vingut el segon gol dels Maristes en el minut 14, després d’una centrada entre línies que han rematat prop del segon pal. Dos minuts més tard, en el 16, en un altre contra, que ha acabat en penalty, els Maristes han deixat el marcador en el 3-1, en que s’ha acabat la primera part.
En el vestidor s’ha fet una anàlisi freda i una reflexió comuna, que ha comportat un canvi d’actitud i ha fet que el nostres hagin sortit totalment concentrats i lluitant per totes les pilotes.
La nostra defensa col·locada a mitja pista, però molt activa i una mica pressionant, feia inútils els intents dels Maristes de tancar el partit i el nostre porter ha fet un parell d’intervencions de mèrit.
En el minut 14 en una treta de banda, en Miquel l’hi ha posat una pilota amb avantatge a n'en Ferran, que d’un xut fort ha batut al porter contrari, establint el 3-2. Només 4 minuts més tard, en el 18 de la segona, en una jugada per l’esquerra l’Arnau Muñoz ha marcat el seu gol i ha establert el 3-3 definitiu.
Esperem que el canvi d’actitud que hi ha hagut aquesta segona part segueixi per la resta de temporada i els nostres puguin tenir uns resultats que en els últims partits els hi havien estat negats.
- Han jugat: Marcel, Bernat H., Òscar Quesada, Ferran i Arnau Junoy (5 inicial), Arnau Muñoz, Jordi (lesionat), Quim, Òscar Carrasco, Miquel Navarro i Bernat Ferrés
- Han fet els Gols: Òscar Quesada(1), Ferran (1) i Arnau Muñoz (1).