Seguim fent història: els dos equips sènior, LÍDERS destacats dels seus respectius grups.

Aquests són els LÍDERS en solitari del Grup 2 de la 1a Div. Territorial. Falten: en RUBEN, que estava a urgències, en SERGI, que estava "perdut", en JOAN "Coco", que es troba "desterrat" a Les Canàries i en JOAN (delegat), que també estava perdut.
Els incombustibles BOIXOS 99, amb l'alegria que els caracteritza.

Més BOIXOS 99 ....

Tarda màgica al poliesportiu de La Sínia. En un partit èpic, el Sènior "A" ha guanyat 6-2 al Toyota Sant Fruitós i s'ha col.locat LÍDER en solitari a tres punts del segon classificat. Per la seva part, el Sènior "B" ha vençut 3-1 al complicat Riudebitlles i es manté una setmana més al capdavant del seu grup, a quatre punts del segon.

>SÈNIOR "A": CFS Molins 99 - FS Toyota ASFE - 6-2

El resultat pot fer pensar que el partit ha estat un passeig, però en el minut 10 de la segona part, el resultat era d'empat a dos i el contrari estava crescut i posava a prova la porteria d'en Victor. Però aquesta temporada només hi ha un destí i aquest és el desitjat ascens a Preferent. Per això, els jugadors ho donen tot al damunt de la pista i quan convé passen pel damunt del contrari. I així ha estat, després de l'empat a dos, han posat la sisena marxa i en 4 minuts han resolt el partit, marcant tres gols que han posat un marcador inassolible pels de Sant Fruitós de Bages. Aquest equip, igual que el senglar, quan més ferit i acorralat està, més perillós és. A la primera part potser ens ha pesat una mica la responsabilitat d'haver de guanyar o empatar per ser líders en solitari i això ens ha fet ser imprecisos en algun moment. Tot i això, les oportunitats més clares eren dels d'en Victor Medina. De totes maneres, al minut 4 ens hem avançat en el marcador (1-0) amb un xut ras i col.locat de l'Àlex, des de la dreta de l'atac. Semblava que a partir d'aquí tot seria més fàcil, però el Toyota es defensava bé i de tant en tant sortia al contraatac posant en perill la nostra porteria, molt ben defensada aquesta primera part pel Victor Gonzàlez. En el minut 16, en Sergi ha tret una falta que li havien fet a ell mateix i en Paco, molt atent al segon pal, ha marcat el 2-0. Poc abans d'acabar la primera part ha arribat la jugada desgraciada del partit, quan en un xoc fortuit, el jugador nº4 del Toyota ha caigut damunt de la cama del Ruben i li ha lesionat el genoll. Una primera exploració a urgències fa pensar que potser només serà un esquinç, però caldrà esperar a dilluns per poder saber exactament l'abast de la lesió. La segona part ha començat amb dubtes per part dels molinencs, fet que han aprofitat els del Bages per escurçar diferències, marcant el 2-1 en el minut 2. La cosa s'ha posat encara més difícil, quan ens hem quedat sense en Sergi, per doble amonestació. L'equip contrari ha aprofitat la superioritat i ha marcat l'empat a dos. Era el minut 5 i el Toyota es mostrava molt perillós davant la porteria del Victor. Quan més aprop estavem del 2-3 ha arribat el segon gol de l'Àlex que ha fet embogir la grada, marcant el 3-2. A partir d'aquest moment s'ha vist el millor Molins de la temporada i en uns minuts excel.lents, per emmarcar, en Josep ha fet el 4-2 i en Manolo el 5-2 des dels 10 metres. Abans, en Victor Sanmartín també havia aturat un llançament des dels 10 metres, evitant un possible 4-3. En ple festival molinenc, en Paco ha tancat el marcador fent el definitiu 6-2, a porteria buida, quan un Toyota desesperat estava jugant de cinc. Ara sí que podem dir que els tenim tots per sota nostre. Mirem amunt i només veiem els de Preferent, que esperem que la temporada vinent els poguem observar al mateix nivell.

- Han jugat: Victor González, Sergi, Àlex (2 gols), Jorge, Paco (2 gols), Josep (1 gol), Borja, Manolo (1 gol), Ivan, Ruben, Victor Sanmartín i Rafa.

- Des d'aquest blog, una forta abraçada al Ruben, esperant que es recuperi ben aviat i també al Jesús, que està patint molt sense poder estar al damunt de la pista i també al Joan "Coco", que des de les Canàries, està seguint amb molta emoció la gesta dels seus companys.

Per tots vosaltres, aquesta victòria !

"Crònica de Jaume Molins".

>SÈNIOR "B": CFS Molins 99 - CFS Riudebitlles - 3-1

Ja ens van complicar la vida quan vam anar a jugar a la seva pista, on vam perdre per 3-2. Avui, afortunadament, la història ha acabat de diferent manera, però a la segona part hi ha hagut moments que han fet pensar en el partit de la primera volta. El primer gol ha arribat en el minut 5 de la primera part, quan l'Àlex ha acabat una excel.lent jugada del Guillem. Dos minuts més tard, els del Penedès han empatat. El domini era total dels nostres, però el Riudebitlles es tancava bastant bé i no esn deixava jugar massa dins de l'àrea. De totes maneres, als nostres els hi sobren els recursos i així ha arribat el 2-1, amb un fort "cacau" del Carles, des de fora de l'àrea. Quan el porter contrari encara estava buscant la pilota del fort xut del 2-1, ha arribat el 3-1, obra també del mateix Carles, a passada de l'Àlex. Era el minut 12 de la primera part i el Riudebitlles s'ha tret la son de les orelles i ha començat a jugar millor i posar en perill la nostra porteria. La segona part ha començat amb un Riudebitlles disposat a fer mal, igual que va fer en el partit de la primera volta en que ens van remuntar un 0-2, guanyant el partit per 3-2. Els molinencs tenien la lliçó apresa i no s'han deixat sorprendre, fent una defensa agressiva, sense deixar escletxes. Els forasters ho han intentat jugant de cinc, però tampoc ens hem deixat sorprendre. Amb aquesta important victòria contra el quart classificat, ens mantenim ferms al capdamunt de la taula, a 4 punts del segon classificat, el Monistrol, degut a la sorprenent desfeta del Berga, davant el Penya Iniesta de Sant Feliu.

- Han jugat: Josep, Fran, Àlex (1 gol), Carles (2 gols), Aniol, Xavi, Jordi Sanchez, Ruben, Guillem i Gonza.