dissabte, 2 d’abril del 2011

Els dos SÈNIORS guanyen a domicili. També guanyen l'ALEVÍ "C" i el BENJAMÍ "B", el CADET empata i el JUVENIL, els INFANTILS i l'ALEVÍ "B" perden.

El nostre Juvenil, aquest matí a Esplugues.

El nostre Aleví "B", escalfant abans del partit contra el Cervelló.

Els dos equips SÈNIOR no afluixen i segueixen el seu camí ferm cap a l'ascens.

>SÈNIOR "A": AEK Sant Cugat - CFS Molins 99 - 2-4

>SÈNIOR "B": Futsal Cervelló - CFS Molins 99 - 5-6

>JUVENIL Masc: AE P. Esplugues - CFS Molins 99 - 3-1

Bon partit el dels nostres juvenils aquest matí a la pista del LÍDER. Fins al minut 12 de la segona part, en que l'Esplugues ha marcat el 2-1, els molinencs han jugat millor i han fet més ocasions clares per marcar que els locals. Però una vegada més, les badades defensives ens han impedit emportar-nos els tres punts de la pista del líder.

La primera part ha acabat en empat a zero. Al minut 3 de la segona part, en una jugada entre l'Arnau, en Marc i en Xavi, finalment aquest darrer fa un xut des de l'esquerra de l'atac, que entra dins la porteria local, amb la col.laboració d'un defensa. Era el 0-1, que feia justícia al que fins aquell moment s'havia vist al damunt de la pista. Per cert, bon debut d'en Xavi Rodríguez. L'alegria no ha durat molt, perqué un parel de minuts més tard, ens han marcat l'empat a un. En el minut 12, després de perdre una pilota, ens han marcat el 2-1. Jugant de cinc, per intentar empatar, ens han marcat el definitiu 3-1, poc abans del final del partit. Ha estat una llàstima, perquè fins al segon gol local, els nostres juvenils han posat la por al cos del líder del grup.

Destacar el bon partit del nostre porter Gonza.

- Han jugat: Gonza, David, Cristian, Enric, Arnau, Adrià, Xavi (1 gol), Marc i Jordi.

"Crònica de Jaume Molins"

>CADET "A": Can Tito Vilanova - CFS Molins 99 - 3-3

- Han jugat: Javi, Jordi (1 gol), Marc Antoni (1 gol), Ot (1 gol), Isaac, Adrià i Raul

Partit molt ben jugat, on cal destacar el gol que ha marcat en Jordi Riera fent de jugador de pista.

Empat que fa pujar la moral davant de l'importantíssim partit de COPA CATALUNYA que es jugarà a La Sínia, el proper dimarts 5 d'Abril, a les 19:00, contra el FS Olesa.