dissabte, 16 d’abril del 2011

Victòries del Cadet "A" (4-3), de l'Infantil "A" (4-1), de l'Infantil "B" (0-6) i de l''Aleví "B" (3-4)

El Cadet "A", aquest matí abans de jugar el seu partit.
L'Infantil "A", en una jugada d'atac.

>JUVENIL Fem.: FS Castelldefels - CFS Molins99 - 6-0

>CADET "A": CFS Molins99 - Sant Andreu de la B. - 4-3

Bon partit del Cadet aquest matí a La Sínia, contra un dels millors equips del grup.El partit ha començat molt elèctric, amb domini dels molinencs, que al minut 2 ja havien estavellat una pilota al pal. En el minut 4, en Marc Antoni ha marcat l'1-0. L'alegria ha durat poc, perquè només un minut més tard el Sant Andreu ha marcat l'empat a un i l'1-2. Els nostres han seguit dominant i fruit d'aquest domini ha arribat l'empat a 2, que ha fet l'Arnau, que trencava així la seva mala fortuna dels darrers partits davant de porteria. A partir d'aquí hem entrat en una fase de partit molt igualada, en que malgrat el nostre domini, el contrari es mostrava molt perillós al contraatac. Just abans d'acabar la primera part, l'Arnau ha fet el 3-2. La segona part també ha estat dominada pels nois d'en Ruben i el Sant Andreu només intimidava una mica jugant al contraatac. En el minut 6, l'Alejandro ha marcat el 4-2, que donava tranquilitat als nostres. Faltant 8 minuts per acabar, els del Sant Andreu han jugat de cinc i la cosa els hi ha sortit bé perquè han marcat el 4-3. Hem acabat patint, però el resultat ja no s'ha mogut. En definitiva, hem fet un bon partit davant d'un gran equip.

- Han jugat: Javi, Jordi, Marc Antoni (1 gol), Marc Montaño, Arnau Cabedo, Alejandro (1 gol), Raul, Manel i Arnau Molins (2 gols).

>INFANTIL "A": CFS Molins99 - Acció Sant Martí - 4-1

>INFANTIL "B": FS Castellbisbal - CFS Molins99 - 0-6

>ALEVÍ "B": Futsal Vicentí - CFS Molins99 - 3-4

Una bona remuntada del nostre Aleví B, que ja tocava. Hem començat el partit amb molts bons atacs. S'ha aguantat el primer quart amb un 0-0. En el segon quart hem fet el primer gol (1-0), però abans d'acabar la primera part, ens han empatat a un.A la segona part el Vicentí ha sortit més fort i ens han fet 2 gols molt seguits (1-3). L’Uri ha demanat temps mort i el Molins ha començat a fer més bones jugades, que han permès donar la volta al marcador i posar-se pel davant (3-4) amb un final molt ajustat. Avui els molinencs han lluitat de valent, com feia setmanes que no ens feien disfrutar. Destaquem els 4 gols del Gerard. Felicitats Aleví B i endavant com fins ara.

- Han jugat: Albert Pagés, Victor, Javi, Jaume, David, Sergi, Joan Fradera, Gerard Pijuan (4 gols)

>ALEVÍ "D": FS Corbera - CFS Molins99 - 9-1

>PREBENJAMÍ: EFS Blanc i Blava Despí - CFS Molins99 - 13-3