dissabte, 30 d’abril del 2011

Victòries de l'ALEVÍ "A", ALEVÍ "C" i BENJAMÍ "A", empat del BENJAMÍ "B" i derrotes de l'ALEVÍ "D", ALEVÍ "B", INFANTIL "A" i INFANTIL "B".

En aquesta foto es pot veure la diferència d'alçada entre el nostre ALEVÍ "B" i el Penya Blanc i Blava Despí.

Els nois del BENJAMÍ "A", abans de la seva victòria per 3-2 contra el Pedagogium Cos

Els jugadors del Victor González i de l'Adrià Espanyol, feliços després del partit.

- ALEVÍ "B": CFS Molins99 - EFS Blanc i Blava Despí - 2-3

El d’avui ha sigut un partit molt emocionant i els nois ens han fet disfrutar de valent. Hi ha hagut una diferència d'alçada considerable com es veu a la fotografia de l'inici. El Molins ha començat el partit jugant bé com feia temps que no es veia, amb bons atacs, defensant molt bé i lluitant molt. Als cinc minuts de la primera part ens han fet el primer gol, però el Molins no ha afluixat ni un moment. El nostre porter ha fet unes aturades impresionants, encara que a pocs minuts d'acabar la primera part ens han fet el segon gol. Hem tingut alguna ocasio de gol però no ha sigut fins a la segona part que hem fet el primer gol, obra del Nil. El Molins han sortit a totes, encara que ho teníem dificil perquè són els que van primers de la lliga. Avui els hem fet suar la samarreta de valent. El segon gol l'ha fet en Jaume després d’una passada d'en Sergi. Per una estona hem estat empatats 2-2, però als pocs minuts d'acabar han tret targeta groga al Jaume i l'árbitre ha xiulat un penal, que ha sigut el tercer gol dels Blanc i Blava. Aquesta jugada ens ha fet perdre el partit. Malgrat la derrota, els del Molins ha sortit molt contents de l’esforç que han fet lluitant fins el final.

- ALEVÍ "C": CFS Molins99 - CE Abrera - 3-0

- ALEVÍ "D": CFS Molins99 - FS Corbera - 2-3

- BENJAMÍ "A": CFS Molins99 - Pedagogium Cos - 3-2
Molt bon partit el jugat aquest matí al Pavelló Municipal. Els nois del Victor Gonzàlez i de l'Adrià Espanyol han jugat un partit molt ordenat, amb molta disciplina i jugant a futbol sala. Al final han tingut el premi de la victòria. El primer quart ha sigut molt igualat, amb poques ocasions d'ambdos equips. L'empat a zero ha fet justícia al que s'ha vist a la pista. En el segon quart els nostres han tingut més oportunitats i al minut 9 ha arribat el golàs de l'Àlex Serra, que s'ha inventat un xutàs des de bastant lluny, que ha entrat per l'escaire. Amb aquest 1-0 s'ha arribat a la mitja part. El tercer quart ha començat molt dinàmic, amb un parell d'ocasions dels nostres, però amb la mala sort de fer-nos un gol en pròpia porteria (1-1). Durant uns minuts, la pilota anava d'una porteria a l'altra, amb ocasions per uns i altres. En el minut 8, els forasters han marcat l'1-2, però poc abans d'acabar aquest quart, l'Àlex Martínez, de falta, ha marcat l'empat a 2, fent justícia al que s'estava veient a la pista. El darrer quart ha estat molt emocionant, amb els dos equips jugant a un gran ritme. La millor jugada del partit ha suposat el gol de la victòria molinenca (3-2), obra de l'Arnau, després d'una gran jugada de tot l'equip. Aquest resultat ha fet justícia perquè els nostres nois han sigut els únics que han jugat a futbol sala.
- Han jugat: Àlex Martínez (1 gol), Roger Costa, Àlex Serra (1 gol), Mario Fernàndez, Gerard Santllehí, Àlex Puga, Roger Puga, Arnau Izquierdo (1 gol), Miquel Molina i Àlex López.

- BENJAMÍ "B": AE Daina Isard - CFS Molins99 - 3-3