diumenge, 3 d’abril del 2011

El SÈNIOR "A" guanya 2-4 a la complicada pista de l'AEK Sant Cugat i el SÈNIOR "B" també ho fa a la pista de Cervelló, per 5-6.

El nostre feliç Sènior "B", després de guanyar el seu partit a Cervelló.
Els nostre Sènior "A" es prepara per executar una falta aquesta tarda a Sant Cugat Sesgarrigues.

Els nostres equips SÈNIOR han demostrat avui el perquè són LÍDERS indiscutibles de les seves lligues. Els dos han guanyat a domicili i ho han fet en dues pistes molt complicades.

>SÈNIOR "A": AEK Sant Cugat - CFS Molins99 - 2-4

Pista complicadíssima la de Sant Cugat de Sesgarrigues. Es tracta d'una pista que ha sofert diferents canvis els darrers anys. Primer era una pista descoberta. Després es va cobrir, però els costats estaven oberts i finalment, a principis d'aquest any, s'ha tapat completament. Però el problema no està en la cobertura ni en les parets, sinó en el paviment de ciment, que rellisca molt i els jugadors, si no vigilen molt, és fàcil de que es passin de frenada. En definitiva una pista horrorosa per a jugar a futbol sala del bo. Està molt bé per fer concerts, balls de festa major i fins i tot, partits de costellada, però no és adequada per jugar a futbol sala de veritat. Algú pot dir que la pista és horrorosa pels dos equips, però està clar que beneficia a l'equip que la coneix i perjudica a un equip tècnic com el nostre. Fruit de l'estat lamentable de la pista ha arribat el primer gol local, en el minut 2 de partit. Cinc minuts més tard, en Sergi ha marcat l'1-1, en el més pur estil "Fernandao", trepitjant d'esquenes la pilota al mig de la pista, després d'una excel.lent passada d'en Victor Gonzàlez, anant-se del defensa per la dreta i clavant un fort xut que ha entrat per la dreta del porter local. Amb aquest ajustat resultat ha acabat la primera part. A la segona, els molinencs han sortit molt decidits a emportar-se els tres punts i semblava que la pista ja no els hi suposava cap inconvenient, perquè han començat a lligar bones jugades d'equip. Així, al minut 3 ha arribat l'1-2, gol marcat per l'Àlex, a passada del Manolo. En Jorge ha marcat l'1-3, després d'una excel.lent triangulació amb l'Àlex i en Borja. El tranquilitzador 1-4 ha arribat en el minut 15, quan en Jorge ha pispat una pilota al mig de la pista i l'ha passada al Borja, perquè marqués quasi a plaer. Ja a les acaballes del partit, els locals han escurçat diferències, fent el definitiu 2-4, jugant de cinc. Els dubtes de la primera part s'han transformat en bon joc a la segona i a partir de l'1-2, el resultat ja no ha perillat.

- Han jugat: Victor G., Rafa, Sergi (1 gol), Àlex (1 gol), Borja (1 gol), Jorge (1 gol), Ivan, Manolo, Josep, Sergio i Victor S.

>SÈNIOR "B": Futsal Cervelló - CFS Molins99 - 5-6

Amb una graderia plena a vessar, el nostre Sènior "B" ha hagut de lluitar com mai per emportar-se els tres punts de la hostil pista de Cervelló. El públic local no ha parat d'animar als seus jugadors durant tot el partit. En alguns moments s'ha sentit més d'un insult i mofa dirigit a alguns dels nostres jugadors. En els darrers anys, un Cervelló-Molins o un Molins-Cérvelló han esdevingut un autèntic derbi. Els molinencs s'han hagut d'esforçar al màxim per guanyar el partit. El partit ha començat amb un ritme frenètic marcat pels jugadors locals, que han sortit motivadíssims, jugant molt per damunt de les seves possibilitats. Així ha arribat l'1-0 en el minut 2 de partit. No ha trigat massa en arribar l'empat a un, que ha fet en Guillem, després d'una bona jugada d'equip. Els locals seguiem imposant un gran ritme al partit i en dues jugades de contraatac han arribat el 2-1 i el 3-1. Amb aquest dolent resultat pels nostres interesos, ha acabat la primera part. La xerrada d'en Sergi a la mitja part ha donat el seu fruit, ja que a l'inici de la segona part, els nostres han sortit decidits a mostrar al nombrós públic qui és el líder destacat del grup. Entre el minut 5 i el 8 hem donat la volta al marcador. El 3-2 l'ha marcat en Jordi Sanchez en una fantàstica jugada de crack. El 3-3 l'ha marcat en Fran, en una jugada dintre de l'àrea local i el 4-3 l'ha fet el mateix Fran, després d'una jugada de l'Àlex. En uns minuts bojos, el Cervelló ha fet l'empat a 4, en el minut 9. El Molins dominava, però jugant al contraatac, el Cervelló ha posat a prova diverses vegades al Josep, que ha fet bones aturades. Els molinencs han posat el peu a fons de l'accelerador i en Carles ha fet el 4-5 en el minut 15. El millor de la tarda ha arribat quan en Carles ha marcat d'esperò el 4-6, una autèntica "delicatessen" només per a col.leccionistes. El Cervelló ha tret forces i ha posat més emoció al partit, marcant el 5-6 en el minut 21 i jugant de cinc. Els molinencs no han permès que un voluntariós Cervelló els hi robés els tres punts. Resumint, podem dir que avui a la pista del Cervelló s'ha vist un partidàs entre dos equips que ho han donat tot i que al final, s'ha imposat la lògica i ha guanyat el millor, el CFS Molins99.

- Han jugat: Josep, Aniol, Àlex, Guillem (1 gol), Jordi Sanchez (1 gol), Jordi Busom, Carles (2 gols), Fran (2 gols) i Xavi.