dissabte, 9 d’abril del 2011

Tarda de victòries a La Sínia: Tots els equips federats guanyen els seus partits.

El Cadet "B" rebent les instruccions del Nico, durant un temps mort.
L'Aleví "A" abans de començar el seu partit, mentre esperaven l'àrbitre, que ha arribat 20 minuts tard.

Cap de setmana màgic pels equips federats, ja que TOTS han guanyat els seus partits, jugats a La Sínia.

-SÈNIOR "A": CFS Molins99 - FS Caserres - 6-0.

-SÈNIOR "B": CFS Molins99 - AE Guardiolenca - 6-2.

-JUVENIL Masc.: CFS Molins99 - IES Montserrat - 4-3.

Partit molt emocionant el jugat aquesta tarda pels pupils de l'Uri. La primera part ha estat plena de desencerts dels nostres i això ho ha aprofitat el Montserrat per posar-se pel davant en el marcador. El nostre joc era lent i poc precís. Tot i això, han sigut els molinencs els que s'han avançat en el marcador, amb un gol marca de la casa de l'Adrià. Era el minut 6 i l'1-0 pujava al marcador. En els minuts 10, 18 i 25, els forasters han marcat els seus tres gols, posant l'1-3 en el marcador. Han estat dos gols de contraatac i un en que ens han guanyat l'esquena. La segona part ha començat molt diferent que la primera i de seguida s'ha vist que els molinencs vendrien cara la seva pell. De totes maneres, el nostre domini no es reflectia en el marcador. L'Arnau ha estavellat la pilota al travesser en el minut 9 i això feia pensar que no trigaria massa en arribar el gol. I així ha estat, en el minut 12, en Cristian ha marcat el 2-3, que posava ales als molinencs. Tres minuts més tard, tornava a ser en Cris el que marcava l'empat a 3, a l'acabar en gol una jugada iniciada per l'Arnau en la seva pròpia àrea. En el minut 17, en Xavi ha marcat el definitiu 4-3, després d'una jugada d'equip. Abans d'acabar el partit, en Xavi ha tornat a estavellar una pilota al pal. En definitiva, molt bona segona part, que amb un parcial de 3-0 ha fet que els nostres donessin la volta al marcador.

- Han jugat: Gonza, Sergio, David, Cristian (2 gols), Adrià (1 gol), Xavi (1 gol), Jordi i Arnau.

-CADET "A": CFS Molins99 - AE Sant Feliu - 3-1.

Treballat partit del nostre Cadet que en tot moment han dut el pes del match i han sabut controlar en tot moment. A la primera part, el resultat ha estat de 2-1, amb un primer gol de l'Alejandro (1-0), l'empat a un ens l'hem fet nosaltres mateixos i el 2-1 l'ha marcat l'Isaac amb la col.laboració d'un defensa rival. La segona part potser ha estat més igualada i el Sant Feliu ha tingut alguna ocasió més per marcar, però s'han trobat amb un gran Jordi. El 3-1 l'hem marcat en el minut 20, en una jugada de sortida de pressió, en que el porter de l'Hospiltalet ha fallat en la seva sortida i ha deixat la pilota en safata perquè en Marc Antoni marqués a plaer.

- Han jugat: Jordi, Isaac (1 gol), Alejandro (1 gol), Marc Antoni (1 gol), Marc Montaño, Manel, Raul, Arnau Cabedo i Javi (lesionat en una mà, finalment no ha jugat).

-CADET "B": CFS Molins99 - Los del Atlas - 4-5.

Primera part dominada per l'equip rival, on només hem pogut marcar un gol (1-3), obra d'en Magí. A la segona, el partit ha estat dels d'en Nico, però no hi ha hagut temps per poder donar la volta en el marcador. En Magí ha marcat el 2-4, en Guillem el 3-5 i en Magí ha tancat el marcador, fent el definitiu 4-5 en el minut 24.

- Han jugat: Òscar, Sergio, Guillem (1 gol), Magí (3 gols), Andreu, Dani, Pau i Adrià.

-INFANTIL "A": Descansa.

-INFANTIL "B" (Amistós): AECS - CFS Molins99.

-ALEVÍ "A": CFS Molins99 - Maristes Sants - 13-0.

-ALEVÍ "B": Descansa.

-ALEVÍ "C": PB Montpedrós - CFS Molins99 - 1-2.

-ALEVÍ "D": FS Mi Casa - CFS Molins99 - 12-2.

-BENJAMÍ "A": Mediterrània - CFS Molins99 - 18-0.

-BENJAMÍ "B": CFS Molins99 - AEE Santo Angel - 4-8