dissabte, 16 d’abril del 2011

Decidits a fer història: el Sènior "A" guanya 3-7 al Montbui i el Sènior "B" venç 0-3 al Collbató.

El Sènior "B" concentrat abans del partit d'aquesta tarda a Collbató.

El Sènior "A" i el Sènior "B" estan decidits a fer història i segueixen ferms al capdavant dels seus grups, sense deixar respirar als seus rivals.

>SÈNIOR "A": CFS Montbui - CFS Molins99 - 3-7
El Sénior A ha fet un pas més en el seu objectiu d'aconseguir l'ascens i ha aconseguit una victòria molt important en una pista difícil degut a les males maneres que ha demostrat el rival i a la poca autoritat de l'àrbitre per aturar el joc brut dels locals.
Com si encara estessin fent la migdiada els nostres han començat adormits i ben aviat han encaixat el primer gol. A partir d'aquí, però, el CFS Molins 99 ha despertat i ha començat a jugar com sap, sortint molt bé de la pressió i marejant al rival amb un ràpid desplaçament de pilota. Només era qüestió de temps que arribessin els gols, un darrera l'altre, de'n Manolo, Sergi, Ivan i Pepo, fins anar al descans amb un marcador de 1-4.
A la segona part, però, els nostres han tornat a sortir adormits i el Montbuí ha anotat el 2-4, però amb dos gols de Paco i unes grans aturades de Víctor Sanmartin, els nostres han tornat a agafar avantatge. Després d'això, un gol més per cada banda (el del CFS Molins 99 de'n Jorge) i el Montbuí s'ha dedicat a repartir llenya fins el final del partit.
Amb aquest resultat el CFS Molins 99 s'acosta a Preferent. En la propera jornada s'enfronta a un rival directe. Per això La Sínia ha d'estar plena a vessar. Amb tothom animant segur que aconseguirem l'ascens!!!

>SÈNIOR "B": Palson Collbató - CFS Molins99 - 0-3
Hem estrenat pista coberta i hem guanyat amb autoritat. Sense cap dubte, avui a Collbató, els nois d'en Sergi han jugat un dels millors partits de la temporada. Potser ha estat el partit on s'han passat millor la pilota i on han donat més sensació de domini i superioritat, tot i no marcar molts gols. Només han patit una miqueta en els primers minuts, però allà hi era en Josep per aturar totes les pilotes ben dirigides del Collbató. Com gairebé sempre inicialment, l'equip contrari ha sortit al 200% de les seves possibilitats i ha posat en perill diverses vegades la porteria del Josep. Però a partir del minut 10, han arribat varis xuts nostres molt perillosos (d'en Fran, Carles i Guillem) que feien pensar que no trigaria en arribar el gol. Així, en ple assetjament molinenc a la porteria rival, en Jordi Sanchez ha marcat el 0-1, a falta de 6 minuts per acabar la primera part. A la segona, el domini encara ha sigut més intens i així han arribat els dos gols d'en Fran (0-2 i 0-3), generats en dues excel.lents jugades d'equip. A destacar sobretot el 0-3, on en Carles ha iniciat una excel.lent jugada des de la nostra àrea, s'ha desfet de dos contraris, ha passat la pilota al Guillem, que ha servit en safata d'or la pilota al Fran, perquè marqués un gran gol.

- Han jugat: Josep, Xavi, Aniol, Carles, Ruben, Fran (2 gols), Jordi Sanchez (1 gol), Guillem i Ruben.