dissabte, 30 d’abril del 2011

Ens AIXECAREM, no en tingueu cap dubte. El Sènior "A" perd per 3-4 davant del Balsareny.

En un gran partit, el SÈNIOR "A" perd per 3-4 davant d'un Balsareny molt ordenat. Més de 150 persones han presenciat aquest fantàstic partit. Moltes gràcies a tots pel vostre suport. No ha pogut ser, els nostres jugadors ho han donat tot damunt de la pista, però davant s'han trobat amb un gran equip que també ha jugat molt bé. La primera part ha esta dominada per un Balsareny molt ordenat al darrera i molt perillós al davant. Als primers 3 minuts, els del Bages ja han tingut 3 ocasions molt clares de marcar, però en Victor s'ha encarregat d'evitar el gol. Els molinencs no podien fer el seu joc habitual i els hi costava molt crear ocasions clares. El 0-1 ha arribat en el minut 6, fruit del llançament d'una falta. En el minut 15 de la primera part, els forasters han marcat el 0-2, d'un fort xut ras i molt col.locat. Malgrat el clar resultat en contra, en els darrers cinc minuts de la primera part ja s'ha vist que els nostres vendrien cara la seva pell i hem començat a jugar com sabem. Un pal del Manolo podia haver escurçat diferències. La segona part ha començat amb un Molins decidit a donar la volta al marcador. Només començar, en Jorge ha estavellat la pilota en el pal. En el minut 6, l'Àlex ha marcat l'1-2 en una jugada de murri. Quan millor estaven jugant els nostres, ha arribat l'1-3, en una jugada de rebot desafortunat. Els nois del Victor Medina no han donat el braç a tòrcer i han seguit posant setge a la porteria del Balsareny. Quan faltaven més de 7 minuts per acabar el partit, en Victor ha ordenat jugar de cinc i així ha arribat el 2-3, obra de l'Ivan. Encara faltaven 6 minuts per acabar i quedava suficient temps per donar la volta al marcador, però jugar de cinc té els seus riscos i així ha arribat el 2-4, en el minut 16. Jugant de cinc hem tingut vàries ocasions de marcar, però la pilota no volia entrar. Quan només quedaven 30 segons per acabar el partit, l'Àlex ha fet el 3-4. Faltant 3 segons, encara hem tingut una oportunitat per empatar, però no ha pogut ser.
Malgrat el cop dur d'aquesta derrota, hem de ser molt optimistes perquè els nostres han demostrat que poden guanyar a qualsevol i en els tres partits que resten per acabar el campionat, es deixaran la pell per aconseguir el tant anhelat ascens a Preferent. De ben segur que ens AIXECAREM d'aquesta caiguda i ho aconseguirem.
MOLTES GRÀCIES a TOT el públic pel seu gran suport !!!
Ara ens queden tres finals
. Seguim depenent de nosaltres mateixos per pujar a Preferent. A més, si guanyem aquests propers tres partits, serem CAMPIONS, sense esperar els resultats dels demés.
- Dissabte 7 de Maig: A La Sínia, contra el Rubí.
- Dissabte 15 de Maig: A l'Hospitalet, contra el Pla del Llobregat.
- Dissabte 22 de Maig: A La Sínia, contra el Papiol.
US ESPEREM A TOTS per donar suport als nostres jugadors !!!

- Han jugat: Victor Gonzàlez, Sergi, Àlex (2 gols), Borja, Manolo, Josep, Jorge, Paco, Ivan (1 gol), Victor Sanmartín i Rafa.