dissabte, 12 de març del 2011

El SÈNIOR "A" es col.loca LÍDER provisional al golejar (10-4) al Mil.lènium i el SÈNIOR "B" guanya 2-0 al Montpedrós i es col.loca LÍDER en solitari.

Una setmana més, el Sènior "A" celebrant la seva victòria.

Els Boixos99 no han parat d'animar i de posar color i alegria al partit.

> SÈNIOR "A": CFS Molins 99 - Mil.lènium Sport Viladecans - 10-4
Amb la victòria d'avui, el Sènior "A" es col.loca LÍDER provisional del seu grup, ja que el Pla de Llobregat no jugarà aquest cap de setmana.
Darrerament, un partit Molins99-Mil.lènium és sempre sinònim de gols. A la primera volta el resultat va ser 15-10 i avui, 10-4. Això vol dir un espectacular global de 25 a 14. Una vegada més, els jugadors d'en Victor Medina han fet disfrutar al públic, que aquesta plujosa tarda de Carnestoltes s'ha acostat al pavelló de La Sínia. Dominen, creen ocasions de gol, fan jugades de tiralínies i finalment esclafen l'adversari. La veritat és que ens estan acostumant malament i ens fan disfrutar partit darrera partit. En algunes fases del partit també aprenen a patir i això els hi anirà bé quan, en els darrers partits, juguin contra els equips més perillosos del grup. Al minut 3, en Sergi ha marcat l'1-0, després d'una boníssima passada d'en Paco. Un parell de minuts més tard, en Borja ha fet el 2-0 i en Josep el 3-0. Al minut 8, en una contra, els de Viladecans han escurçat diferències en el marcador fent el 3-1. En Manolo ha marcat el 4-1 des dels 10 metres, després de que el Mil.lènium fes la sisena falta. En Borja ha tancat el marcador de la primera part, marcant el 5-1, a porteria buida. A la segona part, el Viladecans s'ha dedicat més a jugar i a protestar menys i això ha fet que en algunes fases el partit estés més igualat. De totes maneres, els molinencs han començat forts i al minut 4 en Paco ha marcat el 6-1, després d'una excel.lent triangulació entre l'Àlex, Borja i el mateix Àlex. Una gran assistència de l'Àlex al Sergi ha fet que aquest darrer fes el 7-1. En el minut 10, el Viladecans ha marcat el 7-2. En els següents dos minuts, s'han marcat tres gols: el 8-2 d'en Manolo, el 8-3 del Viladecans i el 9-3 de l'Ivan. Ja en els minuts finals, el Mil.lènium ha fet el 9-4 i en Josep ha tancat el marcador fent el definitiu 10-4. En definitiva, bon partit dels nostres que cada setmana que passa es troben més a gust al capdamunt de la taula i semblen dominar la situació perfectament. Ara cal esperar que algun dels contrincants directes afluixin una mica i ens deixin un camí més aplanat cap a Preferent. De totes maneres, cal tocar de peus a terra i no podem dir "blat fins que no estigui al sac i ben lligat".
- Han jugat: Victor Gonzàlez, Victor Sanmartín, Paco (1 gol), Àlex, Borja (2 gols), Sergi (2 gols), Jorge, Josep (2 gols), Ivan (1 gol), Manolo (2 gols), Ruben i Rafa.
"Crònica de Jaume Molins".
> SÈNIOR "B": CFS Molins 99 - P. Barcelonista Montpedrós - 2-0
Després de que els darrers partits els juguéssin fora de casa, per fi avui l'equip d'en Sergi ha tornat a La Sínia i ho han fet amb victòria. A més, es col.loca LÍDER en solitari, gràcies a la derrota del Berga a Monistrol. Potser avui, el millor del partit hagi estat el resultat. Aquest sembla curt, però avui no hem tingut la punteria massa afinada i el porter contrari ha estat molt encertat. De totes maneres, aquest resultat, encara que sembli pobre, també serveix per a sumar tres punts. Potser avui el públic no hagi disfrutat com en els darrers partits, però durant la temporada sempre hi ha algun partit "normalet" com aquest i no cal donar-li més importància. Aquest resultat fa pensar que potser hem patit, però res més lluny de la realitat. En cap moment hem vist perillar el resultat i els nostres, sense jugar molt bé, s'han mostrat sempre superiors al Montpedrós. A la primera part s'han marcat els dos únics gols. L'Àlex ha fet l'1-0 al minut 1 de partit i el mateix Àlex feia el 2-0, després d'una excel.lent passada d'en Fran, en el minut 10.
La segona part també ha estat dominada pels molinencs, però el Montpedrós s'ha mostrat una mica més perillós. El partit s'ha acabat en el minut 15, quan el jugador nº7 dels forasters ha estat expulsat i al Montpedrós no l'hi quedava cap canvi, perquè a la mitja part dos jugadors han marxat. Desconeixem els motius d'aquesta fugida. Tot i jugar 10 minuts amb només tres jugadors de pista, els de Santa Coloma han aguantat sense rebre cap més gol.
Del partit d'avui també cal destacar que és el primer del que portem de temporada en que la porteria d'en Josep no ha rebut cap gol.
- Han jugat: Josep, Aniol, Jordi Busom, Carles, Àlex (2 gols), Guillem, Ruben, Xavi, Jordi Sanchez i Fran.