dissabte, 26 de març del 2011

Victòries dels Sèniors, Infantil "A", Aleví "A", Benjamí "B" i empat del Cadet "A"

Jornada històrica aquesta tarda a La Sínia. Per primera vegada a la història del club, els dos equips sènior són LÍDERS en solitari dels seus respectius grups. A més, també han guanyat l'Infantil "A", l'Aleví "A" i el Benjamí "B". El Cadet "A" només ha pogut empatar.

> SÈNIOR "A": CFS Molins 99 - FS Toyota ASFE - 6-2
Veure crònica en altra notícia.

> SÈNIOR "B": CFS Molins 99 - CFS Riudebitlles - 3-1

> CADET "A": CFS Molins 99 - Sporting Alcalà - 1-1
Partit molt igualat el que han jugat aquesta tarda a La Sínia el Casa Alcalà del Prat i el Molins99. Una primera part clarament dels molinencs, on fins i tot s'ha marcat un gol que l'àrbitre no ha donat. El fort xut del Marc Montaño s'ha estavellat en el travesser i ha rebotat dins de la porteria, però maluradament pels nostres interesos, la col.legiada no ha vist gol. Fins i tot el públic foraster ha reconegut que era clarament gol. La primera part ha acabat en empat a zero, malgrat que els molinencs hem tingut vàries oportunitats per inaugurar el marcador. A la segona, el domini ha estat dels pratencs, però en el minut 7, hem sigut nosaltres els que ens hem avançat en el minut 7, quan en Marc Montaño ha marcat l'1-0 a passada del Marc Antoni. L'alegria ha durat poc, perquè el Sporting Alcalà ha empatat a un en el minut 10. Després ha vingut la targeta vermella al Marc Antoni, per doble amonestació, però hem aguantat molt bé el jugar dos minuts amb inferioritat. Just abans d'acabar el partit, en Jordi ha fet dues excel.lents aturades i ens ha salvat de la derrota. En definitiva, podem dir que l'empat ha estat un resultat just pels dos equips, que han lluitat molt i no han defallit en cap moment.
- Han jugat: Jordi (p), Marc Antoni, Marc Montaño (1 gol), Arnau Cabedo, Alejandro, Manel, Isaac, Raul i Arnau Molins.
"Crònica de Jaume Molins"

> INFANTIL "A": CFS Molins 99 - AE Barceloneta - 10-1
Bon partit i resultat lluït avui del nostre infantil davant el cuer de la categoria.
El partit ha començat però amb domini dels de la BARCELONETA, amb un parell de jugades que han posat l’esglai a la grada, i que entre en Marc Forés i també amb la sort dels pals, no s’han arribat a concretar.
Poca a poc els nostres han anat agafant les regnes del partit i cap al minut 15 en una jugada assajada de corner, en Òscar Bonilla ha marcat el primer gol (1-0). Només un minut més tard, en un altre jugada de corner assajada, l’Òscar Bonilla ha tornat a rematar un xut d'en Ferran (2-0). Ja cap al minut 24 de la primera part després una gran jugada trenada, en Ferran a marcat el que era el 3-0. Ja ratllant al límit del temps en Quim ha marcat després una bona jugada individual, el 4-0 amb el que s’ha acabat la primera part.
En la represa els nostres han seguit amb un bon nivell de concentració i només sortir, en un corner que ha tret en Miquel Navarro amb molta intenció, li ha deixat el gol mig fet a l’Òscar Quesada, que ha posat el 5-0. En el minut següent l’Arnau Junoy ha tornat a marcar (6-0) després de seguir una jugada d’en Quim, que avui ha estat molt actiu en atac; com s’ha vist només un minut més tard, en que després d’una altra gran jugada individual d'ell mateix, ha marcat el 7-0.
En el minut 6 de la segona part, el BARCELONETA ha fet el gol de l’honor 7-1. Però avui el Molins estava concentrat i ho ha seguit demostrant fins al final del partit, marcant 3 gols més, en els minuts 10, 14 i 24 de la segona part; gols que han fet en Bernat Hernández i l’Arnau Junoy i de nou en Bonilla.
- Han jugat: Marc Forés, Bernat H., Ferran. Òscar Quesada i Quim Valldaura (5 inicial), Arnau Muñoz, Arnau Junoy, Òscar Carrasco, Miquel Navarro i Òscar Bonilla
- Han fet els Gols: Òscar Bonilla (3), Ferran (1), Òscar Quesada (1), Arnau Junoy (2), Quim Valdaura (2) i Bernat H (1).