diumenge, 22 de maig del 2011

CAMPIONS !!! El SÈNIOR "B" guanya 3-1 al Montserrat-Monistrol i es proclama Campió de Lliga.

CAMPIONS del Grup 6è de la 3a Divisió

Celebrant el títol amb l'afició.

> SÈNIOR "B": CFS Molins99 - Montserrat-Monistrol - 3-1

La tarda d'emocions fortes ha acabat amb final feliç, amb l'equip SÈNIOR "B" guanyant 3-1 al Montserrat-Monistrol, segon classificat, i proclamant-se CAMPIÓ de LLIGA.
La veritat és que no es podien donar millors ingredients pel partit d'aquesta tarda a La Sínia. Els dos millors equips del grup es jugaven el campionat a casa nostra, davant d'una Sínia plena d'aficionats. Un empat i una victòria ens feien campions, però davant teníem un gran equip, disposat a posar-nos les coses molt difícils. El partit ha estat emocionantíssim fins el final. Ha pogut guanyar qualsevol, però al final la balança s'ha decantat cap al nostre costat. Haver guanyat davant d'un gran rival fa encara més valuós aquest campionat.
El partit no ha començat massa bé, ja que en el minut 10 de la primera part, el Monistrol ha marcat el 0-1, que els feia campions. Els molinencs han jugat molt ordenadament i ja s'ha vist que el d'avui seria un partit de pocs gols. La segona part ha començat molt bé pels nostres interesos, ja que en el minut 2, l'Àlex ha marcat l'empat a un. Amb aquest resultat, el campionat era nostre. A partit d'aquest moment, els dos equips hem disposat de vàries ocasions de gol, però els porters han impedit que algú marqués. A pocs minuts d'acabar el partit i amb empat a un, en Josep ha fet almenys tres aturades, una d'elles quan faltaven pocs segons per acabar el partit, que valien un campionat. Excel.lent partit el que ha fet en Josep aquesta tarda. Ja en els minuts de descompte i amb un Monistrol abocat a la nostra àrea, en Fran i en Ruben han donat tranquilitat a la grada fent el definitiu 3-1, que suposava el colofó final a una excel.lent temporada.

- Han jugat: Josep, Jordi Sanchez, Àlex (1 gol), Ruben (1 gol), Fran (1 gol), Guillem, Jordi Busom, Carles, Xavi i Aniol.
Abans del partit, l'equip ha fet entrega a aquest humil cronista d'una fotografia signada per tots. MOLTES GRÀCIES !!!.

MOLTES FELICITATS a TOTS pel CAMPIONAT !!!