dissabte, 28 de maig del 2011

El CADET "A" perd per 2-1 l'amistós d'Esparreguera

El CADET escalfant abans del partit.Rebent les darreres instruccions del Borja, avui entrenador.

Aquest matí de dissabte, el CADET "A" ha jugat un partit amistós a Esparreguera i ha perdut per 2-1. S'han vist dues parts clarament diferenciades. La primera ha estat dominada completament pels molinencs, amb moltes oportunitats de gol, però només l'Arnau Cabedo ha pogut batre al porter local, amb un fantàstic xut, a passada del Javi. El 0-1 de la primera part feia pensar que a la segona tot seria més fàcil, però els locals han pressionat molt la nostra sortida de pilota i ens han complicat molt les coses. Amb un gran desgast físic, l'Esparreguera ha dominat la segona part i al final s'han endut el partit per 2-1.

- Han jugat: Javi, Jordi, Marc Montaño, Raul, Manel, Arnau Cabedo (1 gol), Alejandro, Isaac i Arnau Molins.