diumenge, 22 de maig del 2011

El SÈNIOR "A" apallissa el Papiol (13-3) i finalment queda 3r classificat, amb esperances de poder pujar de categoria.

La Laura Oliva entregant al Jorge la placa d'agraïment.

Una vegada més, els BOIXOS99 no han deixat d'animar.

Els jugadors i en Victor Medina, amb la samarreta "Gràcies afició".

Al final, les samarretes han canviat d'amo.

Tarda d'emocions a La Sínia. El darrer partit de la temporada ha servit per fer un doble homenatge. Per una part, l'equip ha volgut agrair a l'afició el seu gran suport durant tota la temporada i en especial en aquests darrers partits on ens jugàvem el campionat. Al final del partit, els jugadors s'han posat unes samarretes amb el missatge "Gràcies afició", han aplaudit al públic i han llençat les samarretes als Boixos99. Finalment, amb els resultats d'avui, el nostre Sènior "A" ha quedat en una 3a posició, que li podria ser suficient per assolir l'ascens a Preferent. Per això, caldrà encara esperar algunes setmanes per saber-ho del cert. Esperem que tinguem sort i es faci justícia a una gran temporada.
Per altra costat, en Jorge Rubio ha rebut el seu merescut homenatge, en el seu darrer partit com a jugador de futbol sala. Un Jorge emocionat ha rebut una placa commemorativa de mans de la Laura Oliva. Afortunadament, en Jorge seguirà la propera temporada amb nosaltres, com a entrenador i coordinador, i qui sap, si després d'uns mesos "aturat" , es torna a engrescar i decideix tornar a jugar. Tant de bo sigui així.
El partit:
> SÈNIOR "A": CFS Molins99 - Orange Papiol - 13-3
Amb 5 gols, l'Ivan ha sigut l'heroi del partit.
Els nostres jugadors, ja sense tanta pressió, han ofert una gran golejada a l'afició. La primera part ha acabat amb un 4-2, amb 2 gols de l'Àlex, un del Paco i un altre de l'Ivan.
A la segona part, el festival dels molinencs ha continuat fins arribar al definitiu 13-3, amb 4 gols de l'Ivan, 2 del Jorge, un del Manolo, un del Borja i un altre d'en Josep. Amb 149 gols, hem acabat com a l'equip més golejador.
- Han jugat: Victor G., Victor S., Rafa, Jorge (2 gols), Manolo (1 gol), Borja (1 gol), Sergi, Paco (1 gol), Ivan (5 gols), Josep (1 gol) i Àlex (2 gol).

MOLTES GRÀCIES JUGADORS I TÈCNICS per la gran temporada que ens heu fet viure i MOLTES GRÀCIES afició per ser la millor !!!