diumenge, 22 de maig del 2011

El JUVENIL i el CADET "A" acomiaden la temporada amb derrota.

El CADET "A" rebent les instruccions d'en Ruben i d'en NicoEl JUVENIL, en el seu darrer partit oficial de la temporada.

Dissabte matí a Rubí:

> JUVENIL Masc.: CEFS Rubí - CFS Molins99 - 6-3
Aquest matí a Rubí, l'equip de l'Oriol Cortijo i del Jordi Dolera han dit adéu a la temporada amb una derrota per 6-3. Primera part molt igualada que ha acabat amb un 2-0 degut al millor encert local. A la segona, els molinencs han sortit molt endollats i al primer minut en Marc ha fet el 2-1. Un minut després, en Sergio ha xutat al pal i quan més aprop de l'empat estàvem,ha arribat una jugada desgraciada i el Rubí ha marcat el 3-1. A partir d'aquest moment ens hem vingut avall i han anat arribant el gols locals, fins arribar al 6-1, en el minut 13. Abans d'acabar el partit, en Jordi i en Sergio han escurçat diferències, deixant el marcador en el definitiu 6-3. Cal destacar que el partit d'avui ha servit per acomiadar al Sergio Martín com a jugador juvenil, ja que la propera temporada jugarà amb el Sènior. Molta sort Sergio !
- Han jugat: Jordi Riera, Gonza, David, Cris, Xavi, Sergio (1 gol), Marc (1 gol), Jordi Dolera (1 gol), Adrià, Enric i Arnau.

>CADET "A": CFS Molins99 - Mil.lenium Viladecans - 4-11

Darrer partit de la temporada disputat al Poliesportiu Municipal. Primera part molt igualada (2-3), però a la segona, els molinencs no han pogut aguantar el ritme del Viladecans.

Finalment, el Cadet ha quedat en 5a posició.

- Han jugat: Jordi, Marc Antoni (2 gols), Marc Montaño (1 gol), Isaac (1 gol), Raul, Ot, Arnau Cabedo, Adrià Vàzquez i Arnau Molins.