diumenge, 29 de maig del 2011

L'INFANTIL "A" perd 3-1 a la pista del Vincit Polaris Provençalenc

> INFANTIL "A": Vincit-Polaris - CFS Molins99 - 3-1
Bon partit del nostre infantil A ahir al pavelló de l’estació del Nord de Barcelona. La primera part va començar amb una defensa molt ben treballada dels nostres que varen tenir el marcador a 0 fins al minut 12 de la primera, en que en una contra després de perdre la pilota al mig de la pista, ens van marcar el 1-0. Ja cap a la fi del primer temps el Vincit Polaris Provençalenc va marcar el 2-0.
En la represa entre en Quim i en Miki, van fabricar el 2-1, a la sortida d’una falta assajada en la que tot l’equip va executar els moviments de forma encertada. D’aquí fins al minut 15 de la segona, els nostres van jugar el seu millor futbol d’atac, però els que van marcar, van ser els del Vincit Polaris, establint el 3-1 en xut llunyà des de la banda, que es va colar amb certa sort dins la nostra porteria. Aquest resultat va resultar definitiu, encara que el Molins va tenir un parell de bones oportunitats per acostar-se en el marcador.
-Van jugar: Marcel, Miki (1 gol), Quim, Laura i Ferran (5 inicial), Arnau, Òscar Bonilla, Bernat, Jordi i Òscar Carrasco.