diumenge, 15 de maig del 2011

Cap de setmana negre. El Sènior "B" empata a 5 a Sant Climent i es jugarà el campionat el proper dissabte a La Sínia

Horrorós cap de setmana pels interesos dels nostres equips sènior. Ahir dissabte va ser el Sènior "A" qui perdia tota possibilitat d'ascens i avui diumenge ha estat el Sènior "B" qui s'ha deixat el Campionat a Sant Climent de Llobregat. Contra tot pronòstic, l'equip d'en Sergi ha empatat a 5 i deixa pel proper dissabte la possibilitat de ser Campions. S'ho jugaran tot a una carta contra l'altre aspirant a quedar primer, el Montserrat-Monistrol. Amb un empat en tenim prou, però no serà gens fàcil. Serà una gran Final per finalitzar la temporada.
Els molinencs han començat molt fort el partit i en el minut 6 ja guanyàvem per 1-3, amb dos gols de l'Àlex i un del Carles. Però en el minut 15, el Sant Climent ha escurçat distàncies fent el 2-3. A la segona part, ha pesat la responsabilitat i en el minut 10, els locals ja havien donat la volta al marcador i guanyaven per 4-3. En Carles ha fet el 4-4, en el minut 16 i aleshores ha arribat el festival d'aturades del porter local. Faltant 4 minuts per acabar el partit, el Sant Climent s'ha tornat a avançar en el marcador (5-4) i just en el darrer minut, en Carles ha establert el definitiu empat a 5. En els darrers segons encara hem tingut una oportunitat per guanyar, però no ha pogut ser. Haurem d'esperar a la gan final del proper dissabte 21 a La Sínia.
US ESPEREM A TOTS per ajudar al nostre SÈNIOR "B" a aconseguir el CAMPIONAT.
- Han jugat; Josep, Jordi Busom, Jordi Sanchez, Xavi, Guillem, Aniol, Àlex (2 gols), Carles (3 gols), Fran i Ruben.