El nostre ALEVÍ "B", celebrant la victòria a Monistrol.

Partit ajornat, jugat el dimarts 10 de maig:

- SÈNIOR "B": CFS Molins99 - PB Pla del Penedès - 9-1

- JUVENIL Masc.: Pla de Llobregat - CFS Molins99 - 3-0

- Partit ajornat, jugat el dimarts 10 de maig:

- JUVENIL Masc.: FS Sant Just - CFS Molins99 - 2-2

Valuós empat dels nostres juvenils. Els gols els han marcat els cosins Garcia, en Cristian i en David.

- ALEVÍ "B": Futsal Monistrol - CFS Molins99 - 6-7
Aquest dissabte els nostres jugadors ens han fet patir de valent, i ens han fet agafar molts nervis. Als pocs minuts de començar el partit hem fet el primer gol , seguint endavant jugant com estavem acostumats al començament de la lliga, defensant molt bé i lluitant molt. Hem acabat la primera part guanyant 4 - 1. Hem tingut un àrbitre que seguia el reglament al peu de la lletra, que no deixava passar ni una. Als cinc minuts d'acabar el partit van expulsar a l'Oriol. Però els nois no van afluixar, van seguir lluitant fins al final, que va ser molt ajustat, amb el resultat de 6-7, guanyant el partit
Felicitas Alevi B,seguiu així amb força.

Han jugat: Albert (2gols), Nil (1 gol), Victor (1 gol), David (1 gol), Sergi (1 gol), Jaume (1 gol), Pau, Alex, Javi, Roger Junoy i Àlex Marin (porter).