dissabte, 7 de maig del 2011

El SÈNIOR "A" perd 5-6 contra el Rubí i es complica l'ascens, però mentre hi ha vida, hi ha esperança.

En un altre partit èpic, el SÈNIOR "A" no pot vèncer al CEFS Rubí i es complica l'ascens a Preferent. Amb aquesta victòria, el Rubí és matemàticament equip de Preferent. MOLTES FELICITATS, Rubí !.
Amb els resultats d'avui la classificació queda així:

1r - RUBí: 56 punts (li queda un partit, a casa contra el Pla del Llobregat). Ja és equip de Preferent. És Campió de Grup si guanya el partit que li queda.

2n: MOLINS 99: 51 punts (li queden dos partits, fora contra el Pla del L. i a casa contra el Papiol). Puja a Preferent si guanya aquests 2 partits. També pujaria si només guanya un partit i el Pla i el Balsareny no ho guanyen tot, però això és bastant improbable. Guanyant els 2 partits, no depenem de ningú. És Campió de Grup se guanya els dos partits i el Rubí no guanya el que li queda. S'ho jugarà tot contra el Pla del Llobregat. Es molt probable que guanyi al Papiol.

3r: BALSARENY: 50 punts (li queden dos partits, fora contra el Papiol i a casa contra el Sant Sadurní). Puja si guanya els dos partits i el Molins no guanya alguns dels dos partits o si només en guanya un i el Molins en perd un. És molt probable que guanyi els dos partits. Per pujar, haurà d'esperar que el Molins falli.

4rt: PLA del LLOBREGAT: 49 punts (li queden 2 partits, a casa contra el Molins i fora contra el Rubí). Puja si guanya els dos partits i el Balsareny no guanya els seus dos partits. Dels tres que encara lluiten per pujar, és el que ho té més complicat. Li queden dos partits contra el 2n i 3r classificat. Quasi res.

SOM els MILLORS. No sé si pujarem a Preferent, no sé si quedarem Campions del Grup, però sí que sé que SOM ELS MILLORS. Avui, el pavelló de La Sínia feia molt goig, ple amb molta gent animant als nostres jugadors. Hi havia nois i noies del planter, hi havia pares, mares, avis, avies, amics, amigues, en definitiva gairebé hi erem tots. Com sempre, el nostre públic es mereix un 10, sobretot els Boixos99, que amb els seu tambor i les seves trompetes animen fins a defallir. La NOSTRA GENT, dissabte darrera dissabte, dona lliçons de comportament a moltes de les aficions que ens visiten. Moltes gràcies per la vostra imatge i pel vostre civisme. Els jugadors i el cos tècnic també s'han deixat la pell damunt de la pista. Ho han donat tot. Potser no han estat encertats en alguns moments clau del partit, però no se'ls pot retreure res. Han fet una gran campanya, ens han fet disfrutar com mai i per això es mereixen el nostre més sincer agraïment. Passi el que passi, els felicitarem per la gran temporada i per la gran il.lusió que ens han fet mantenir fins el final.
MOLTES GRÀCIES per SER els MILLORS !!!

Amb aquestes reflexions algú pot pensar que ja està tot acabat, però no és així i encara ens queda una altra oportunitat per aconseguir el somni de pujar a Preferent. Per això ens cal guanyar els dos propers partits:
- Dissabte 14 de maig: a L'Hospitalet contra el Pla del Llobregat.
- Dissabte 21 de maig: a La Sínia, contra el Papiol.
Des d'aquí, us demanem un darrer esforç perquè el proper dissabte ens desplacem en massa a la pista de l'Hospitalet i poguem empènyer als nostres jugadors cap a la victòria. Ja us informarem de l'hora i del lloc.

Sobre el partit, s'ha de dir que igual que el passat dissabte, ha estat molt emocionant i en tot moment els jugadors d'en Victor Medina ho han donat tot. Al minut 3 de la primera part, en Sergi ha robat una pilota a mitja pista, s'ha escapolit del tanca del Rubí i ha marcat l'1-0. En els minuts 7 i 8, els forasters han donat la volta en el marcador (1-2). En el minut 14, en Jorge s'ha encarregat de fer justícia en el marcador fent l'empat a 2. En Manolo ha tancat el marcador de la primera part (3-2) marcant de doble penal. La segona part ha començat bastant igualada i al minut 8, els rubinencs han fet l'empat a 3. En el minut 10 d'aquesta segona part ha arribat un dels millors gols que s'han vist mai en una pista de futbol sala: en Jorge fa una excel.lent passada per dalt, des de la dreta de mitja pista, i en Manolo, des de l'esquerra de l'àrea contrària, l'empalma de xilena i la pilota entra per l'escaire dreta del porter rubinenc. Era el 4-3. Sense cap dubte, un gol de traca i mocador. Aquest sol gol valia per l'ascens de csategoria. Llàstima que al final no ha servit per guanyar cap punt. Després, entre el minut 13 i 14, el Rubí ens ha marcat dos gols molt seguits, donant la volta al marcador (4-5). Jugant de cinc, en Jorge ha marcat l'empat a 5, en el minut 16, però, faltant només un minut, el Rubí ha culminat una gran temporada, marcant el definitiu 5-6, que els hi valia l'ascens a Preferent. Nosaltres haurem d'esperar, com a mínim, un parell de setmanes.
- Han jugat: Rafa, Victor Sanmartín, Sergi (1 gol), Borja, Jorge (2 gols), Paco, Josep, Àlex, Manolo (2 gols), Ivan i Victor Gonzàlez.
Recordeu que el proper dimarts 10 de maig, el nostre CLUB fa 12 anys !!!. MOLTES FELICITATS a TOTES i a TOTS !!!