diumenge, 15 de maig del 2011

DURÍSSIM COP: el Sènior "A" perd 5-2 amb el Pla del Llobregat i diu adéu al somni de pujar a Preferent.

Els Boixos99 tampoc han fallat avui a l'Hospitalet.

Més de 70 seguidors s'han desplaçat per animar al nostre equip.

Els jugadors d'en Victor Medina en un temps mort del partit.

El Sènior "A" desperta del somni de l'ascens, al perdre per 5-2, a la pista del Pla del Llobregat. Encara queda una molt remota possibilitat, però això és tant difícil com guanyar el 1r premi de la Primitiva. El miracle es produiria si nosaltres guanyéssim el proper partit a casa contra el Papiol i el Balsareny i Pla perdessin el seus respectius partits. Si no hi ha miracles, el Balsareny serà l'equip que acompanyi al Rubí a Preferent. Moltes Felicitats als dos.
Després d'una molt bona temporada, no hem pogut rematar la feina i hem deixat perdre les tres darreres oportunitats de que hem disposat. Els altres equips han arribat més frescos a aquesta recta final i han sabut aprofitar millor les seves oportunitats. Els jugadors s'han esforçat d'allò més, però no ha pogut ser. Ha estat una llàstima,. En primer lloc per l'equip, jugadors, delegat i entrenador hi han posat les ganes i la il.lusió per aconseguir la fita, però al final s'ha esvait. També ha estat una llàstima per la gran afició que tenim. Avui al pavelló de l'Hospitalet erem més de 70 animant des de la grada. La gran majoria han anat a l'Hospitalet amb l'autocar que ha llogat el club. Un 10 per aquesta gran afició !!! Moltes gràcies per tot. Els jugadors han quedat destrossats, però per vosaltres seguiran esforçant-se fins al proper partit a casa contra el Papiol. Vosaltres us mereixeu que tanquem la temporada amb una victòria. Us mereixeu que aquests fantàstics jugadors us puguin dedicar la darrera victòria de la temporada.
Del partit què en podem dir ? Doncs que la primera part l'hem jugada molt seriosament i molt ficats en el partit. En el minut 7, el Pla s'ha avançat en el marcador (1-0), però l'Ivan ha neutralitzat aquest primer gol, fent l'emapt a un, en el minut 12, a passada del Paco. Abans d'acabar la 1a part, en Jorge ha marcat l'1-2. Així hem arribat al descans i tot feia pensar que avui podria ser el nostre gran dia, però no ha sigut així. Entre els minuts 2 i 5 de la segona part han arribat 3 gols seguits (4-2) dels locals que han copejat molt fort la moral dels molinencs. Tampoc hem tingut massa sort, ja que hem fet 4 pals i errat 4 doblepenals. Amb aquesta poca sort, és impossible guanyar partits. A més, el porter local ha fet el partit de la seva vida i no ha encaixat cap gol en la segona part. Poc abans de finalitzar el partit, el Pla ha marcat el definitiu 5-2.
- Han jugat: Victor G., Josep, Àlex, Borja, Sergi, Jorge (1 gol), Paco, Manolo, Ivan (1 gol), Rafa, Victor S.
En Jesús i en Ruben no han pogut jugar per lesió i en Joan, per trobar-se a Les Canàries per motius laborals.

- Tenim una gran afició i un gran equip, per tant només podem ser optimistes de cara a la propera temporada. A més, molta gran part d'aquesta afició són jugadors dels equips base que ho estan fent molt bé amb els seus equips, per tant, hem de pensar que tenim el futur assegurat i que ben segur dintre de pocs anys podrem assolir grans reptes.
Una vegada més, donem les gràcies a la nostra gran afició. Ens veiem el proper dissabte a La Sínia per concloure aquesta emocionant temporada. Us hi esperem !