diumenge, 12 de maig del 2013

El CADET "B" guanya (3-1), contra el Cerdanyola, 2n classificat.

CADET "B":
CFS MOLINS 99 - CERDANYOLA DEL VALLÈS: 3-1
El Cadet “B”, una setmana més, tornar a guanyar contra el SEGON classificat el Cerdanyola
Ahir dissabte el cadet B va tornar a fer un gran partit i aquesta vegada contra un dels equips que fins fa no gaire temps optava a ser campió de lliga el CF Cerdanyola del Vallés. Els nostres, a base de futbol sala i moltíssima intensitat han aconseguit fer-se amb el partit.
La primera meitat, com gairebé sempre, va ser dels nostres amb una pressió intensíssima i amb moltíssimes ganes de guanyar. Els nostres cadets van jugar un gran futbol sala, tocant, apareixent entre línies, per paral·lela... és a dir fent tot allò que durant tants anys se'ls ha ensenyat aquí i que està donant els seus fruits. Malgrat tot hem de dir que la victòria ha vingut en part gràcies a els jugadors del Cadet A que ens han vingut a donar un cop de mà. El Ferran ha estat un dels destacats amb 2 gols de fora de l'àrea a la primera part.
La segona part ha estat ben diferent, les forces no eren les mateixes i la circulació de pilota tampoc. Ells han vingut a fer una pressió asfixiant a l'home i això ha provocat que no poguessim jugar tan bé com sabem, però tot i així hem jugat força bé i el que no ha baixat ha estat la nostra intensitat. Ells ho han intentat i han tingut més d'una ocasió però els Marc Forès ha fet un gran partit amb més d'una aturada de molt mèrit. Hem estat nosaltres amb un contraatac tirat pel Luis el ferran i el Josep que hem acabat fent el tercer gol, ha estat una trancisió perfecte que ha acabat el Luís en gol. Quan quedaven uns 7 minuts ens han fet el 3-1 que ha donat ales las visitants però malgrat això el nostre equip s'ha refet i ha seguit lluitant per mantenir aquest avantatge.
Volem felicitar tots els jugadors del Cadet B que estan fent una segona volta pràcticament de líder i que està treballant cada setmana als entrenaments. També volem agrair als 4 jugadors del Cadet A que han baixat a donar-nos un cop de mà: Oscar C.;Ferran P.; Luis I.; i Quim, aquest últim ha baixat malgrat els seus problemes físics.
Força Molins99!!
Han jugat: Oscar C. (Porter); Albert T.; Ferran P (2 gols); Pau LL; Ferran C.; Luis I (1 gol); Quim V.; Josep C.; Marc F (Porter); Roger R.