Nova victòria de l'INFANTIL "A", que s'ha desfet per 5-2 del Vallirana

INFANTIL "A":
CFS MOLINS 99 - AE VALLIRANA: 5-2
Nova victòria de l'Infantil “A”, aquest cop davant del Vallirana.
El partit viscut a la Sinia avui, s'ha caracteritzat sobretot durant la primera part, per una defensa molt intensa i podríem dir que agressiva, per part del Vallirana i que no ens deixava fer el nostre joc, amb pèrdues de pilota i moltes dificultats per pesar del mig camp.
L'Alex ha començat a moure la banqueta, aconseguint donar més mobilitat a la pilota i fent internades des de les bandes trencant la defensa i finalment aconseguint el primer gol, obrint el partit i aconseguint el segon abans del descans (2-1).
A la segona part,el partit seguia molt obert ja que el marcador era una mica just i encara que el Vallirana seguia en la mateixa línea, defensar i defensar, esperant l'errada per fer la contra.
Per fi l'Infantil ha reaccionat i amb una jugada molt elaborada i trencant la defensa, es marcava el tercer gol. A partir d'aquest moment el partit ha canviat radicalment i els nois de l’Alex han passat a dominar amb un bon joc. Arribant el final amb un resultat de ( 5-2 ).
Els gols els han fet : David Moreno 2 , Albert Pages 2, Victor Esteban 1.