diumenge, 12 de maig del 2013

L'INFANTIL "A" fa un bon partit, però perd 6-1 a la pista del líder.

INFANTIL "A":
EFS BLANC i BLAVA DESPÍ - CFS MOLINS 99: 6-1
Partit més ajustat del que es mostra al marcador, els nostres visitaven el camp del líder, intractable a la lliga amb ple de victòries i un empat.
El partit començava amb un Molins molt incisiu i amb oportunitats cara a porteria, però el seu porter, probablement el millor de la lliga, ho aturava tot, els locals tocaven bé la pilota, però no arribaven a inquietar-nos fins que, en una jugada bastant aïllada, feien l'1-0, però això no va variar l'actitud dels nostres que seguien arribant a porteria, però sense sort. Finalment, a l'última jugada de la primera part, els de casa feien el segon gol contraatacant de forma magistral. Mitja part 2-0 a favor d'un equip que havia arribat amb menys perill a porteria.
El començament de la segona part va ser desastrós, vam sortir una mica adormits i sense idees, cosa que va provocar un atac bastant constant dels locals i 4 gols en 8 minuts col·ocant-se 6-0 i deixant el partit pràcticament sentenciat. A partir d'aquell moment, tornem a la nostra filosofia, a jugar ràpid a 1-2 tocs i a buscar espais on fer mal, així tornem al tipus de partit de la primera part, arribant a porteria i ells amb dificultats per sortir, tot i l'insistència arribant a porteria, només aconseguim fer un gol, obra del Joan Fradera.
Final 6-1, amb la ràbia que si s'haguessin finalitzat les jugades en gol, hagués pogut canviar la història.