diumenge, 5 de maig del 2013

El CADET "B" segueix amb bona ratxa i guanya 2-4 el derbi a Cervelló

CADET "B":
FS CERVELLÓ - CFS MOLINS 99: 2-4
El Cadet “B” segueix amb la bona ratxa de resultats i guanya el derbi contra el Futsal Cervellò.

Un partit contra el cervellò no és mai un partit qualsevol, està clar. És un equip veí i sempre hi ha un punt de rivalitat i de ganes de guanyar el contrari, aquestes ganes i aquesta ambició per part dels dos equips ha provocat que avui haguem vist un gran partit de futbol sala a cervellò.

La primera part ha començat amb un Molins99 endolladdíssim i amb moltíssimes ganes com sempre, la nostra pressió era asfixiant i feia realment molt de mal l'equip cervellonenc perquè eren incapaços de sortir amb la pilota jugafa. Així doncs quan portàvem 12 minuts ja anàvem 0-2 en el marcador, però els partits fàcils i plàcids no són una senya d'identitat dels nostres cadets i el cervellò a base d'empeny i ganes ens han empatat 2-2. El final de la primera meitat ha estat força dolent i hem marxat al descans amb la sensació que havíem desplegat dos jocs molt diferents un de directe i ofnesiu molt bo i un altre molt lent i sense idees. Els gols en aquesta primera meitat han estat de l'Arnau Junoy que s'ha lesionat i esprem que no sigui més que un cop i del David Moreno que ha fet un partit digne d'un cadet i no d'un infantil culmintant-lo amb un autèntic GOLÀS.

La mitja part va servir per tranquilitzar-nos i tocar amb calma i paciència així ho vam fer eixamplant el camp amb les nostres ales fins que el nostre infantil i “pixixi” Ferran Carrasco ha fet el 2-3, s'ha de dir que el seu porter hi ha col·laborat una mica però bé tots els gols valen. Al cap de poc seguint tocant amb calma i serenò ha arribat el nostre quart gol, obra de L'Óscar Bonilla que sempre hi és per emputxar la pilota, la jugada ve precedida d'una finta ofensiva genial del David Moreno que només ha de donar la passada de la mort per l'Óscar que estava fantàsticament col·locat. Per tant, ens hem posat 2-4 a falta d'uns 10 minuts més o menys. A partir d'aquí hi ha hagut moltíssimes ocasions pels dos equips que s'han llençat a l'atac i han oferit un gran espectacle a la gent que estava animant-los.

Volem destacar el Marcel Surià que malgrat que estava lesionat ha vingut a donar un cop de mà a l'equip per si feia falta.

Força Molins99!!

Han jugat: Oscar Q. (Porter); Albert T. (1 gol); Arnau J.; Pau LL; Ferran C.;Oscar B; Marcel S.; Josep C. (1 gol); Marc F(Porter); Roger R.