diumenge, 19 de maig del 2013

QUIN TROS D'EQUIP ! Malgrat fer un parell de setmanes que són CAMPIONS, el SÈNIOR "A" no perd la identitat i guanya 3-10 a Capellades.

Històric passadís del Capellades als nostres jugadors.
SÈNIOR "A":
SA MASSATS CAPELLADES - CFS MOLINS 99: 3-10
Per primera vegada a la història del nostre club, al SÈNIOR "A" li han fet el passadís de CAMPIÓ. Ho teníen més que merescut. El que no van fer la setmana passada els de Sant Just, avui ho han fet els jugadors del Capellades. Moltes gràcies CAPELLADES !.
Malgrat les moltes baixes (Fran, Ivan, Àlex, Isaac, Pepo, ...), els nois del Jorge Rubio no han perdut la identitat i segueixen amb la mateixa empenta i il.lusió que han mostrat durant tota la temporada.
Ha costat molt fer el primer gol, no ha estat fins al minut 10 que en Ruben ha marcat amb la col.laboració d'un defensor local. El mateix Ruben ha fet el 0-2, de penal, en el minut 13. En Paco ha marcat el 0-3, de doble penal, en el minut 14. Els locals han fet l'1-3 en el minut 16 i en Sergi ha marcat en el minut 18 l'1-4. El partit ha estat molt net, però l'àrbitre ha fet tots els possibles perquè no semblés així. Com és possible que en un partit tan net, l'àrbitre xiuli 6 faltes als locals i 5 a nosaltres a la primera part i 7 als locals i 6 a nosaltres a la segona part ? Potser li haurem de demanar a ell, que ha fet tots els possibles per complicar un partit que ha anat la mar de bé entre els jugadors. Fins i tot s'ha equivocat a l'acta, on ha posat resultat final de 3-11, per comptes de 3-10. Per llogar-hi cadires !
A la represa, els molinencs tampoc han deixat de prèmer l'accelerador i així han anat arribat els gols: 1-5 del Ruben, 2-5 dels locals, 2-6 del Sergi, 2-7 del David, 2-8 del Sergi (doble penal), 2-9 del Jordi Bargalló, 2-10 del Sergi i 3-10 dels locals. Jugui qui jugui, aquest equip no té límits. Després de l'objectiu assolit, és normal que hi hagués una certa relaxació, però us puc ben assegurar que això no és així i que tot l'equip hi posa la mateixa força i ganes que hi ha posat durant tota la temporada per assolir el CAMPIONAT.
La parròquia molinenca se sent molt orgullosa d'uns jugadors i d'un equip tècnic que fins el final estan demostrant una gran professionalitat i estima pels seus colors. MOLTES FELICITATS EQUIP !
Han jugat: Alfonso, Ruben (3 gols), Paco (1 gol), Jesús, Sergi (4 gols), Borja, Agus, David (1 gol), Jordi Bargalló (1 gol) i Víctor.