diumenge, 5 de maig del 2013

El JUVENIL "A" perd 6-3 a Montbui, però deixa molt bones sensacions.

JUVENIL "A":
FS MONTBUI - CFS MOLINS 99: 6-3
El resultat no reflecteix de cap manera el que ha passat damunt la pista. Després d'un primera part en que els molinencs no han jugat massa bé (3-0), s'ha viscut una molt bona segona part. En els tres primers minuts de la represa, els nois de l'Òscar s'han posat 4-3 en el marcador i han posat la por al cos dels locals, que com sempre, juguen molt tancats al darrera i surten com feres al contraatac, la seva millor arma. Fins a tres vegades hem xutat al pal i entre el porter i la manca d'encert hem hagut de tornar cap a Molins sense res de positiu. Ja en temps de descompte i amb el Molins jugant de cinc, els locals han fet dos gols més, deixant el definitiu 6-3 en el marcador. Una cosa molt positiva és la bona imatge que hem donat damunt la pista, sobretot durant la segona part, que hem tancat al Montbui al darrera i només ens ha faltat una mica de sort per acabar de foradar la porteria local. Ara, per salvar-nos matemàticament hem de guanyar el Monistrol el proper dissabte a La Sínia. Us hi esperem a totes i a tots.
A destacar la presència avui a l'equip del cadet ÀLEX COLL, que ha fet un gran partit i ha donat fe del perquè el Cadet "A" està fent tan bona temporada.
MOLTA SORT EQUIP !
Han jugat: Jordi, Isaac, Magí, Marc M. (1 gol), Raul, Ale (1 gol), Arnau (1 gol), Marc Antoni, Àlex Coll i Javi