dilluns, 20 de maig del 2013

En partit ajornat, l'INFANTIL "B" perd 4-2 a Puigcerdà contra l'AEE Vedruna

INFANTIL "B":
AEE VEDRUNA - CFS MOLINS 99: 4-2
Partit molt intens, on el domini del Molins ha estat constant, però sense  encert. En un desafortunat rebuig  en defensa, ha arribat el primer gol local, 1-0. Els nostres, sense ensorrar-se,  continuaven  en constants contraatacs,  xuts i segons pals que no acabaven d'entrar. Així s'ha arribat al descans. Tot semblava que la remuntada era possible.  A la represa, moltes  oportunitats dels dos equips. En una de les moltes jugades  trenades ha arribat l'empat, 1-1. Pocs minuts més tard, el Puigcerdà s'ha posat pel davant. En un contraatac ha arribat el segon gol nostre, que havia de ser l'empat, però incomprensiblement, l'àrbitre l'ha anul.lat per una inexistent falta en atac. El joc ha continuat i ha arribat un molt més que dubtós tercer gol local, que només l'àrbitre ha vist. Ha continuat el constant joc d'atac dels molinencs i així ha arribat el 3-2. Les arribades nostres eren constants i clares, però la fortuna no ens ha acompanyat per aconseguir l'empat. El definitiu 4-2 ha arribat en una altra  decisió polèmica de l'àrbitre. Bon partit el vist a la Cerdanya, on dos equips han jugat esportivament a futbol Sala.
Han jugat:  Alex Marín, Javi Marín, Ferran Suriol, Andreu Valls, Carlos Palacín, Albert Pagès, Joan Arrieta (1 gol), Joan Fradera (1 gol).
Entrenador: Dídac Segura.