El CADET "B segueix intractable i guanya 2-5 a Ripollet.

CADET "B":
FS RIPOLLET - CFS MOLINS 99: 2-5
El Cadet “B” segueix intractable i guanya novament, aquesta vegada al Ripollet

Avui dissabte el Cadet “B” es presentava a la Pista del Ripollet amb 3 baixes per intentar seguir jugant i treient bons resultats. El Ripollet, tot i ser un equip de la part baixa de la classifiació sabíem que ens donarien molts problemes i que hauríem de lluitar de valent per treure un resultat positiu.

La primera meitat ha començat amb nosaltres apretant molt amunt com sempre i intentant tocar i tocar per tal de crear ocasions. El primer gol l'ha fet l'Óscar Bonilla per sota de les cames del porter després de robar una pilota i regatejar un defensa. El partit s'ha tornat molt disputat i nosaltres no acabàvem de trobar el nostre joc per això hi ha hagut alguns contraatacs i el partit s'ha tornat una mica boig, però l'Óscar Bonilla després de robar una pilota li ha donat una passada interior al Marcel Surià que amb molta qualitat li ha fet un gol per sota de les cames del porter. Quan millor estàvem jugar ens han fet un gol de córner perquè no hem estat gaire atents i la pilota ha passat entre tots els nostres defensors. La primera meitat ha acabat amb 1-2 en el marcador.

La segona part ha començat com la majoria de les notres segones parts amb un gol en contra al cap de 30 segons posant així el 2-2. Hem intentat seguir jugant com a la primera meitat i llavors tocant i tocant ha arribat el nostre tercer gol que l'ha fet una altra vegada l'Óscar Bonilla i ens posava en avantatge novament. Amb el 2-3 ha arribat una seqüència de contraatacs i una mica de descontrol que no ens ha beneficiat gens. Quan quedaven 5 minuts encara anàvem 2-3 i semblava que patiríem molt per guanyar el partit però llavors en una jugada morta l'Óscar Bonilla ha fet el seu tercer gol i particular hat-trick que ens ha permès posar-nos 2-4, amb la tranquilitat que això ens ha donat l'Arnau Junoy ha fet el gol que ens assegurava la victòria. Així doncs hem acabat el partit 2-5 guanyant 3 punts més que ens hem merescut des del primer minut. Felicitats nois!

Volem agrair també que el David Moreno, de l'Infantil A, ha vingut a donar-nos un cop de mà per falta de gent.

Força Molins99 !!!

Han jugat: Marc F; Marcel S. (1 gol); Óscar B. (3 gols); Arnau J. (1 gol); Ferran C.;David M.; Josep C; Roger R..