El SÈNIOR "A" demostra perquè són els CAMPIONS guanyant 5-9 a Sant Just

Els CAMPIONS, abans del partit.
SÈNIOR "A":
FS SANT JUST - CFS MOLINS 99: 5-9
Malgrat les baixes i les cares noves, el Sènior "A" segueix essent igual de competitiu. Potser algú pensava que, ara que ja són campions i amb l'objectiu assolit, baixarien la guàrdia, però res de tot aixó. Els molinencs han jugat un partit molt seriós i han demostrat perquè són el millor equip del grup. Amb moltes cares noves (David Garcia, Manel Castells i Raul Bernal), l'equip del Jorge Rubio s'ha mostrat igual de perillós i incissiu davant la porteria rival. També destaquem la tornada de l'Alfonso, després de la seva llarga lesió. El primer gol (0-1) l'ha marcat en Sergi, després d'una excel.lent passada del Fran. En el 0-2 s'han canviat els papers i ha estat en Fran qui ha marcat, a passada del Sergi. El 0-3 l'ha fet en Paco en el minut 16 i en Fran ha marcat el 0-4 en el minut 17. Amb aquest clar 0-4 ha acabat la primera part. A la represa, els locals han sortit més endollats i han posat més dificultats als nostres, que potser s'han relaxat una mica, amb el clar marcador de la primera part. En el minut 3, el Sant Just ha escurçat distàncies fent l'1-4. En Fran ha fet el seu tercer gol en el mint 4 (1-5). En Ruben, de penal, ha marcat l'1-6. Del minut 8 al 13, els locals han fet tres gols que posaven emoció al partit (4-6). Però quan la "bèstia" està ferida, més mal fa. Així en dos minuts els molinencs han tornat a trencar el partit, amb gols del Fran (4-7, minut 15), Ruben (4-8, minut 16) i una altra vegada en Ruben (4-9, minut 17). Faltant un parell de minuts per acabar el partit, els locals han fet el definitiu 5-9.
Els campions no s'han relaxat després del fantàstic darrer cap de setmana i han donat mostres de gran professionalitat. Destaquem també el debut dels juvenils Manel i Raul, la presència del David, que ja havia jugat en la copa i la tornada de l'Alfonso, després de la seva lesió.
MOLTES FELICITATS A TOTS !
Han jugat: Alfonso, Víctor, Jesús, Ivan, Agus, Ruben (3 gols), Sergi (1 gol), Fran (4 gols), Paco (1 gol), David, Manel i Raul.