dissabte, 29 de gener del 2011

L'ALEVÍ "D", CAMPIÓ de la 1a fase. També guanya l'Aleví "A". El Juvenil, el Cadet, l'Infantil "B", els Alevins "B" i "C" i el Benjamí perden.

> JUVENIL Masc: CFS Molins99 - CEFS Rubí - 2-3
Aquest esport és a vegades injust. Potser hem tingut 10 ocasions clares i només hem pogut fer 2 gols, en canvi, els de Rubí, amb només 4 ocasions, han fet 3 gols i s'han endut la victòria.
Després del que hem vist aquesta tarda a La Sínia, ens hem de sentir optimistes, perquè aquest juvenil està jugant molt bé, creant ocasions de gol i només és qüestió de temps que arribin els bons resultats. La primera part ha començat amb un domini aclaparador dels nostres, però han estat els de Rubí els qui s'han avançat dues vegades en el marcador, posant el 0-2 en el marcador, en el minut 11. Poc abans d'acabar aquesta primera part, en Sergio ha marcat un golàs de falta directa, posant un esperançador 1-2 en el marcador. La segona part ha estat una còpia de la primera i els molinencs han portat el pes del partit, però sense sort davant porteria. Fins a 3 vegades ens hem quedat sols davant el porter contrari i no hem pogut treure'n profit. Al minut 15, ha arribat l'empat a 2, obra d'en David, que ha clavat un fort xut, que ha entrat per l'escaire de la porteria del Rubí. Faltaven 10 minuts i tot era possible. Hem arribat en una fase de joc molt directe, on uns i altres podien endur-se la victòria. Faltant només un minut, el Rubí ha aprofitat una jugada dins de l'àrea, per marcar el definitiu 2-3, que no feia justícia al que s'ha vist durant tot el partit. Sincerament ens hem merescut quelcom més. Molts ànims equip !
- Han jugat: Gonza (p), Sergio (1 gol), David (1 gol), Arnau Molins, Enric, Adrià, Jordi i Cris.
"Crònica de Jaume Molins"

> CADET "A": Mil.lenium Viladecans - CFS Molins99 - 6-4

El Cadet "A" ha jugat un bon partit a la pista del líder del grup.
- Han jugat: Javi (p), Jordi (p), Marc Montaño (3 gols), Marc Antoni, Ot (1 gol), Isaac, Arnau Cabedo, Manel, Raul i Alejandro.

> INFANTIL "B": CFS Molins99 - CEFS Molins99 - 2-4

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - FS Castellar - 7-5

> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - FS Castellterçol - 5-9

> ALEVÍ "C": CFS Molins99 - Escola L'Olivera - 1-7

> ALEVÍ "D": CFS Molins99 - AC Jacint Verdaguer - 4-2
CAMPIONS de la Primera Fase !!!
Partit que decidia qui dels dos equips seria el campió d'aquesta primera fase, la qual cosa significa enfrontar-se d'aquí a final de temporada contra els millors equips del Consell Escolar del Baix Llobregat. El partit va ser molt intens en tot moment, i els jugadors d'ambdós equips anaven a la màxima intensitat, tot i que en això també els vam guanyar. És el primer partit que juguem al 100% des del primer minut i això es va notar molt.Tot i així, el resultat paupèrrim que deixava el final del primer quart (0-0) semblava indicar un partit avorrit, però no va ser així en cap moment, ja que els dos equips van tenir moltes oportunitats, però la intensitat defensiva feia que gairebé ni els porters haguessin de treballar. Al segon quart, amb el mateix argument, l'Eric inaugurava el marcador després d'una bona jugada, i deixava el partit encara molt obert a falta de 20 minuts. A la mitja part es notava que el partit estava resultant esgotador, ja que els nostres nois estaven bastant cansats. Vam prendre aire, vam recordar algunes coses per seguir millorant en el partit, i vam tornar a pista amb les mateixes ganes que al començament. El resultat d'1 a 0 era molt curt i havíem de seguir intentant fer gols.El tercer quart va tornar a estar ple d'ocasions de nou, tot i que es començaven a veure errors defensius propis del cansament. Era el minut 4 del tercer quart, quan després d'una bona jugada, l'Eric xutava a porteria, el porter l'aturava però no aconseguia blocar-la, cosa que el Mateo va aprofitar per marcar a plaer. Un 2-0 que ens feia respirar millor, però que no va durar gaire quan a l'últim minut del tercer quart un jugador de l'equip rival marcava un autèntic golàs a l'esquadra de la porteria del Marcos, que juntament amb l'Arnau, es van alternar a la porteria i van fer mèrits per aconseguir la victòria. Al darrer quart, amb un 2-1 al marcador, tot seguia molt obert i havíem de fer un últim esforç. L'alegria arribava quan el Roger, en una jugada personal per tota la banda dreta, xuta des de 8 metres després d'una llarga carrera i aconseguia ficar la pilota pel primer pal. Un minut després l'Eric posava el 4-1 al marcador amb un fort xut, després que l'equip treballés en una bona jugada col·lectiva. Faltaven 4 minuts per acabar el partit, i amb 4-1 estàvem més tranquils i no ens podiem refiar. Tot i encaixar el 4-2 a falta de 2 minuts i podia passar qualsevol cosa, aquest gol en contra va servir per no rel·laxar-se i defensar amb intensitat fins al final.
- 1er quart: 0-0
- 2on quart: 1-0 (1-0)
- 3er quart: 1-1 (2-1)
- 4rt quart: 2-1 (4-2)
Moltes felicitats a tots! (amb el gol del Mateo, vam aconseguir que a aquesta primera fase marquessin tots i cadascun dels jugadors que composen l'aleví D)!!
- Van jugar: Arnau, Marcos, Mateo (1 gol), Enric, Roger (1 gol), Ferran, Pau i Eric (2 gols). L'Arturo no va poder jugar perquè es trobava malament, desitgem que es recuperi aviat!!